10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bigatti
    Witcher 2 tapasztalatok. 4 nap játék után.
    Csalódtam, bár a grafika soha nem látott ultrajó. Sok- sok látványos és szórakoztató megoldás van benne, ám a hangulat messze van az első résztől (és nem a szinkron miatt). Ám még ez sem lenne nagy gáz; hanem a fő baj, hogy hiába javult (egyszerűsödött) a harcrendszer (szerintem), ám a játszhatóság sajnos gyalázatos.
    Egyes részek (ellenségek) pillekönnyűek, más részeknél viszont, hiába a karakterfejlesztés, hiába az, hogy a főküldetésben releváns (tehát nincs előreszaladás, nem a fejlettségnek megfelelő helyre kódorgás), mégis teljesíthetetlen, szinte legyőzhetetlen ellenfelekkel találjuk magunkat szembe. Szégyenszemre és megalázva kell könnyű szintre visszavenni a beállításokat (még jó hogy menet közben lehet), hogy tovább lehessen jutni, idegösszeomlás nélkül (3-4 nekifutás a reális és nem 30-40). Egy játék szórakoztatásra van és nem arra, hogy felidegesítsen és belebolonduljunk...
    Mindezt kb 20 év intenzív játéktapasztalattal, tehát még mielőtt valaki okoskodni kezdene, hogy noob vagyok... (a legtöbb normális rpg-t kellemesen végigjátszom közép nehézségen). Sajnos ez nagyon odaver az élménynek, szerintem, pedig ha ez nem lenne, azt mondanám, mindent összevetve: a legjobb kaland-akció RPG, amit valaha láttam.... (szinte minden létező figyelemre méltó RPG-t játszottam)
    Kár érte... :(