10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • kisokka
    Ez nagyon komoly gamma lesz, az első rész is nagyon tetszett, és ez is fog.Arra kíváncsi leszek, hogy a felszerelések tárolása hogyan lesz megoldva, mert ahogy nézem, több mindent lehet szerezni, mint az 1-ben.Értem ezalatt a páncélokat, az első részben talán csak 2-3 helyen lehetett venni, azt is brutál összegekért.A grafika meg nagyon ütős, kíváncsi leszek a valós gépigényre
    A jeleket én sem használtam szinte semmi mást, csak az Aardot és az Ignit az elsőben, a többinek nem sok értelmét láttam.Bár a pajzs így utólag belegondolva jól jött volna párszor, de megvoltam nélküle, kíváncsi leszek ebben a részben meg leszek -e...
    Apropó, a szinkron témára.Nemrég kipróbáltam úgy az 1-et, hogy az angolt állítottam be nyelvnek, nem a magyart.Hát elég komoly meglepetés ért, szerintem sokkal rosszabb az angol szinkron, mint a magyar...Geralt hangja egyenesen pocsék angolul.A magyarban legalább megvan az a kellő "nemtörődömség"(jobban nem tudom kifejezni).Nem mindegyik volt rosszabb, ugye az említett magyar szinkron hibái miatt, de egyből visszaraktam a magyar hangot.