NBA 2K10
  • donpedro
    #156
    Nekem nagyon tetszik a játék, bár még csak a my player módot néztem meg. (Ami azt illeti, valószínűleg még jóideig elleszek vele...)

    Még az én öregecske 7600 GST-men is nagyon szép, 1280*1024-ben medimu-high vegyes beállításokkal 25 FPS-t produkál meccs közben, ami azért elég megdöbbentő.

    Gyártottam egy 6'3" magas PG-t, vele próbálkozom (minden beállítást defaulton hagyva - kivéve a negyedek hosszát, azt 9-re állítottam), és bár az elején eléggé szenvedtem, de most már kezdek belejönni. Igaz, egyelőre még mindig csak a D-ligában, ahová lezavartak a Timberwolvestól. Kicsit fura, hogy még ott is csak csereember vagyok, hisz kb. 15 pont, 4 pattanó és 6 gólpassz jön össze meccsenként átlagban. Mondjuk elég sok percet játszok így is.

    Az egyetlen, amivel gondom van, az a védekezés. Mivel rendre SG-ként küldenek pályára, és nem is vagyok valami gyors (inkább a dobásra gyúrtam eddig), ezért a jobbak sokszor elmennek mellettem. De pl az nagyon tetszik, hogy nagyon különböző szintű játékosok ellen kell bizonyítani hétről-hétre, volt akit teljesen levettem a pályáról, míg egy Robinson nevű fickó belőlem csinált teljesen hülyét. Ha nem engem szívat, szívesen néztem volna a játékát tovább is. :)

    Megyek is vissza játszani, hátha végre felfedeznek a nagyok. :)