• puntocsento
    Mcsiv: azt én is tudom hogy direkt csinálják. (pl. olasz autók) á ez vicc volt. nekem is az van. de így elpártólnak az emberek attól a márkától. pl. nekem van egy régebbi sony kamerám 2 hibája is van. most vettem egy újjat és nem mertem megint sony-t venni, ne hogy az is elromoljon, inkább vettem egs canont 400.000 ft-ért. talán az jobb lessz. vagy van egy síkképcsöves, 16:9-es, 100Hz-es, stb. sony tv. az még 450.000ft volt. és nincs rajta egy egyenes vonal. úgy tórzít. elmehetnek a fenébe annyi pénzért. na mindegy többet nem is gondolkodtam sony tv-n. utána egy LG plazma volt, meg egy samsung 102cm, a végén meg a jelenlegi 140cb samsung. de rájöttem mostmár mindegy hogy egy japán, kínai, vagy egy török vestel tv-t vesz az ember kb. ugyan annyira megbízhatóak. ezzel szerintem elvesztették a nagy gyártók a az emberek bizalmát. nézd meg pl. az autóknál most hogy a válság van a fiat nak alig volt vizsszaesése a többi gyártókhoz képest. vagy hogy a kínai autók, vezetik az eladási lisatát, vagy hogy a hunday a világ 5. legnagyobb autó gyártója. mert az emberek rájöttek hogy minek vegyékmeg drágán az ugyan olyan sza.rt, mint ha azt megvehetik olcsón.