Több mint fele hibás az Xbox 360-konzoloknak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy szerintem kár azon vitatkozni melyik a jobb. pl. havernak van xbox360, és ps3 is. mondta hogy nem feltétlenûl jobb a ps3 játékok "minõsége". szerinte van olyan játék ami az xbox, valamelyik pedig a ps3-on szebb. sõt neki már több éve van x360. nagy játékos. 200db játékból már végig vitt 150-et. de persze a többivel is játszott (eltudjátok képzelni hogy ez hány ezer óra játék). és eddig egyszer se volt 3ledes. 2x volt meghajtó hibás. (ennyi üzemóra mellett nem csodálom).

samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...

KillerBee: semelyik. csak leírtam, hogy pl. egy közel félmiliós sony tv-ios milyen sz.ar.

samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...

Fórumharcos
Én vagyok aki anyukádat hátulról telibe,tudod te azt(komálta)

PSN ID tonysakka

KillerBee
vettem egs canont 400.000 ft-ért
az még 450.000ft volt
nekem egy 1milliós tv-m van

Te most panaszkodsz vagy dicsekszel, vazzeg?? - szerintem inkább az utóbbi <#falbav>

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

NEXUS6
Az a gáz, hogy amikor a trend arra megy, hogy a gyártók minõségre hajtanak, akkor ebben egymás fölé licitálnak, ha meg a profitra hajtanak és szarnak a minõségre, akkor simán el tudnak bújni egymás mögé.

Most éppen az utóbbira hajtanak. A M$ simán lekommunikálta a 30-40-50%-os meghibásodási arányt, és a Sony-nak is volt már 1-2 hibás terméke régebben is, amit vissza kellett hívni. Az amit ebben a generációban mûvelnek kb szégyen, mert egy minõséginek mondható terméknél a meghibásodási arány 1%-körüli!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Morphy torvenye : ami elromolhat el is romlik!!!! 😄
(Majd ha egyszer a Sony is kozelit a 30 millas konzoleladashoz(amit ketlek 😄 soha nem fognak ennyi szart eladni) talan elojonnek ott is a hibak hisz telizsufolt mindenfele kutyuvel.
Igaz a wii nem er fel teljesitmennyel a nagyokhoz de toltam neki 72 orat hetvegente (Medal of Honor -Heroes 2 + Wii zapper,na az tutijo buli volt online 😄 se ps3 se xbox fel sem er vele) kikapcs nelkul es eddig ugynezki hogy mintha a csapagy recsegne egy kicsit de ezenkivul kutya baja,de mindennek lejon az ideje......
OFF valami förtelmes a helyesírásod OFF <#falbav>

Mcsiv: azt én is tudom hogy direkt csinálják. (pl. olasz autók) á ez vicc volt. nekem is az van. de így elpártólnak az emberek attól a márkától. pl. nekem van egy régebbi sony kamerám 2 hibája is van. most vettem egy újjat és nem mertem megint sony-t venni, ne hogy az is elromoljon, inkább vettem egs canont 400.000 ft-ért. talán az jobb lessz. vagy van egy síkképcsöves, 16:9-es, 100Hz-es, stb. sony tv. az még 450.000ft volt. és nincs rajta egy egyenes vonal. úgy tórzít. elmehetnek a fenébe annyi pénzért. na mindegy többet nem is gondolkodtam sony tv-n. utána egy LG plazma volt, meg egy samsung 102cm, a végén meg a jelenlegi 140cb samsung. de rájöttem mostmár mindegy hogy egy japán, kínai, vagy egy török vestel tv-t vesz az ember kb. ugyan annyira megbízhatóak. ezzel szerintem elvesztették a nagy gyártók a az emberek bizalmát. nézd meg pl. az autóknál most hogy a válság van a fiat nak alig volt vizsszaesése a többi gyártókhoz képest. vagy hogy a kínai autók, vezetik az eladási lisatát, vagy hogy a hunday a világ 5. legnagyobb autó gyártója. mert az emberek rájöttek hogy minek vegyékmeg drágán az ugyan olyan sza.rt, mint ha azt megvehetik olcsón.

Ezen agyalok én is...vagy Vantulok PS3-as megtestesüláse...
"Ja de ez úgy 10,6% hogy az Xfosnál 2×erõsebb"
Öcsém,szaladgálnak még ilyen hülyék a neten?Vagy te vagy az Dzsoni? LOL

""Ötször anny Xbox 360-as videojátékgép romlik el, mint a konkurens Sony Playstation 3 készüléke""

Talán azért mert a 360 egy, 'telibe vert fos!'
Lentebb olvastam ezt az (új dolgok nem fognak 10 évig menni). Ez így igaz, persze nem azért mert ma hülyébbek lettek a fejlesztõk, hanem szimpla geciségbõl. Míg 20 éve a gyártók képesek voltak 12V-os feszre 150V-os elkókat rakni, vagyis jelentõsen túlméretezték a dolgokat, addig ma ugyanerre egy soványabb alkatrész kerül. 10 éve egy szovjet tv-bõl buherált trafóval csináltam hegesztõ gépet, mert a jelentõsen túlméretezett alkatrész tökéletes volt a célra.
de a sony nem 50% hiba rátát generált. Tudom, tisztában vagyok vele, az én samsung tv-m is az ólom mentes forrasztásnak köszönhetõen adta meg magát, de ha azt nézem hogy a szintén ólom mentes forrasztással készült monitorom, ami szintén samsung és 6 éve gond nélkül üzemel, sejtet valamit. Egyébként az ólom mentes forrasztásban azt élvezik a gyártók, hogy egy új kiszámítható tényezõ van a gyártásban, amivel gari idõn túl el lehet baszni valamit (mint ahogy eddig bepakolták a kondik felét a trafók mellé, csak azért, hogy kiszáradjon. Van rá jó képlet amivel +/- 1 hétre be lehet lõni az idõtartamot).
Mcsiv: tévetsz a sonynak sem sikerûlt. az elõbb említett szervíz sony, samsung és mind a 2 tipust mondták. de azt is mondta a szerelõ, hogy ha javítani kell õk a jól bevált ólmozott ónt használják, avval még nem volt gond.

pixx: "Ólómmentes forrasztást használnak". ja ja igazad van. múltkor voltam egy tv szervízben (mini hdmi kábelt vettem). és a szervizes is mondta hogy a mostani lcd, plazma tv-k kb. 5évig mûködnek. a fa.sz európaiúnió beszüntette az ólommentes forrasztást, és ezért nagyon hamar elengednek. a jó k.va annyukat. nekem egy 1milliós tv-m van ilyen faxság miatt menne tönkre <#violent>

ólom mentes forrasztóón, én kb 7 éve azt használom. Ezt hívják legjobb emlékezetem szerint RoHS-követelménynek. Az eu-ban 3 éve csak olyan eszközöket lehet árusítani, ami ennek megfelel, vagyis ólom mentes forrasztóónnal oldják meg a kontaktusokat. A sony-nak sikerül, csak az ms-nek nem?😉
Fórumharcos
Ja de ez úgy 10,6% hogy az Xfosnál 2×erõsebb/wii meg hagyjuk!
Azt hogy többet játszanak Xfoson kijelentés” eléggé szánalmas vigasz ,és meglehetõsen nevetséges fõleg ha gc2009 után teszi azt!!
Pixx írd le légy szíves melyik az a gyár,hadd keressek rá a neten!10% alatt” idáig mit olvastál a kommenteken kívül?
Még mielõtt bármit hozzá szólnál /game informer/ elsõk között van!!!

PSN ID tonysakka

Ólómmentes forrasztást használnak hozzá, a linkek el tudsz olvasni egy tanulmányt
ólom kivonás a gyártásból

Egyébként a két konzol már rég ugyanabban a gyárban készül, és a x-is veszteséges, de volt, fõleg az elsõ idõkben, de a játékokkal nagyot kaszáltak...
És már a box 10%-os hiba arány alatt van😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Hober Mallow
Beszélsz itt hülyeséget össze vissza,azért romlik el mert spórolnak az elõállításon.Nagyobb nyereséget akarnak.Semmi köze a környezet tudatossághoz...a ps3-mamra 2 év garanciát kaptam.....de felesleges többet adni,mert a sony ezen nem spórolt....eddig minimális a meghibásodás.ha letelik a 2 év a sony még utánna is cseréltetheti ha jól tudom....

manapság már semmi nem idõálló......... egy mai TV nem fog 20 évig menni....
Tetsuo
viszont az pont nem kornyezetbarat, ha nem idotallo vmi..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Szarúl is néz ki....... meg szar is..... meg vagyok nélküle.
Inkább adok többet a PS3ért. vagy egy jó gépért, ha játszom.
30 millió xbox van, 5000 embert kérdeztek meg...😊 ez most vicc.Ja azt hadd kérdezzem, meg mi az a "más" hiba...
Amúgy a vörös kör, azért jelenik meg sokszor, mert a "zöld gyártási" technológia, vagyis a környezet barát technika miatt lettek, lesznek hibásak, a gépek, és nem idõtállóak...3 év gari van a vörös körre, PS3-ra csak 1 év van 😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

NEXUS6
Amúgy ezek nem reprezentatív felmérések.

Másrészt akinek elromlott, annak személy szerint 100%-ban elromlott és így is ítéli meg.
Ennek a statisztikának max a cég veszi hasznát, ha veszi.
Kb nem jelent semmit.

Az emberek eddig is vettek boxot, pedig nagyjából tudták a meghibásodás kockázatát.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

← ElőzőOldal 2 / 2