• Ability
    Tudod, ez első kommented lekezlő volt, ezen nincs mit magyarázni, számomra az volt, lehet számodra ezek a szelengek, és ez megfogalmazás nem volt az, de számomra igen. És mivel tájékozottságban nem vagyok szar, ezért nem vettem jó néven. Aztán meg szépen eldumáltunk egymás mellett. De szerintem mindketten ki tudunk egyezni abban a véleményeben, hogy a Google nagyon jó felvásárlásokat lépett meg, a felszín alatt a böngésző nagyon fejlett technológiákat alkalmaz, ami engem személy szerint érdekel, mivel fejletsző vagyok. A felszín felett, meg kaptunk egy kicsi, gyors, letisztult, egyszerű, könnyen használható böngészőt, ami nekem nagyon is tetszik. Azt el kell ismerni, hogy lehetőségek terén a Chrome kicsit még el van maradva, de azt is leírtam, hogy gőzerővel fejlesztik, és én már olyan buildet használok, amiben már elég jelentőség előrelépések vannak, illetve minden nap látom a daily build-ekenek hála, hogy gőzerővel folyik a fejlesztés, szóval ez a böngésző nagyon jó úton halad, és idővel minden apró hiányoságát pótolni fogják. Ez az én véleményem, szerintem Te is egyet tudsz érteni vele.