semmikozod#80
Mikor esik már le, hogy csak a szóhasználatodat nehezményeztem? Egyébként a puritán és a primitív két teljesen különböző szó, te a primitívet használtad a Chrome-ra, a puritánra egy árva szót nem szóltam volna. Egyébként a linux minden csak nem puritán, ha már itt tartunk. De ez a primitíves beszólásod fasság vagy mondjuk úgy, primitív mindettől függetlenül.
VLC: Gui amióta ismerem nem sokat változott, vagy csak én nem látok változást. Ez nem zárja ki amit mondtál, de én elég régóta ismerem, hogy amit mondtam, teljes meggyőződésben mondjam. Az elején tényleg voltak problémák, de elég hamar sikerült kiküszöbölniük őket. Egyébként ritkán használom, mert néhány dolgot nehezményezek benne.
OMG=édesjóistenkém
LOL=nevetés
A személyeskedés az, amikor valakire azt mondod, hogy te hülye. Ha azt mondod amit én "hülyeséget beszélsz" az nem személyeskedés. :)
"Letisztultság: nem írtam oda azt is, hogy nekem pont ez tetszik?"
Ha nem tűnt volna fel én magasról leszarom neked mi tetszik és mi nem. Arról beszéltem, hogy mi primitív és mi nem az. Arról sem akartam "kiselőadást tartani", hogy jobb lesz a Chrome, a kommenteidből egyértelműen kiderült, hogy te ezzel tisztában vagy. Fasságot írtál és ezt emeltem ki, hogy lásd. Kiemelem a #77-re adott válaszodban is.
"Amúgy meg a primitív jelző alatt nyilván azt értem, hogy egyáltalán nem lehet testreszabni a kinézetét, kezelőfelületét, alig van pár beállítási lehetőség, és sokan még mindig nem tudják, hogy hogyan lehet lementés nélkül egyből megnyitni fileokat."
Nem primitív, hanem puritán.
Primitív= elmaradott
puritán= tiszta