Linuxot leszarom, idiótaságokat mondasz, szerintem az utóbbi időben biztos nem használtál egyet sem olyan sokáig, hogy kiismerd. VLC HD filmekkel igen nehezen bírkózott meg annak idején, és elég ocsmány is volt az első GUI.
Lesz majd olyan funkciógazgad: szerinted én miről beszélek, amikor hangoztatom, hogy én már használtam is addonokat? Meg hogy nap mint nap látom, hogy hogyan fejlődik?
Személyeskedés: ha nem jöttél volna ide az OMGLOL kommenteiddel, netán még fel is tudtad volna dolgozni az eddig általam elhangzott összes postot, majd nem reagálsz ilyen idióta módon és írsz le olyan dolgokat amit én sosem mondtam, akkor lehet megspóroltam volna. Mellesleg nekem a OMGLOL és társai eléggé személyeskedés szagúak, max nem olyan mértékben mint a "tajprimitív".
Letisztultság: nem írtam oda azt is, hogy nekem pont ez tetszik? Persze beidézni már nem akartad, mert akkor nem mutat olyan jól az ellentétes reakcióval.
Utcsó: már eljutott oda, csak még ki kell forrnia, azt is leírtam, hogy szerintem használhatóbb lesz, ne nekem akarj már kiselőadást tartani erről, mert tuti jobban követem az eseményeket és jobban tisztában vagyok a tervekkel.
A puritán jelző meg nálam nyilván nem negatív értelmeben vett megfelelője volt, javaslom értelmezni és elolvasni a legutolsó kommentem, amiben ki is fejtettem.