• semmikozod
    OMG LOL :D
    A linuxból maximum akkor lesz alternatív desktop operációs rendszer, ha a fejlesztők elfelejtenek linuxos fejjel gondolkodni. Erre nem sok esély van. A linuxosok olyan geekek, akik szeretik az oprendszert buherálni. Én olyan geek vagyok, mint egy átlagfelhasználó, aki elvárja hogy az oprendszer magától tudjon mindent, hogy én más feladatokra koncentrálhassak. Elismerem még a windows sem ilyen, de a linux és tsai. ettől nagyon messze vannak. Az OSX pedig egy másik téma, az csak apple-re jó, az nem desktop az apple. Fosalma.
    A VLC már kezdetektől az egyik legjobb lejátszó volt, de sajnos csak sebesség terén.
    Ubuntu netbookra szánt verzóját nem láttam, ahogy netbookot sem, mert nem érdekel.
    Teljesen jó a linux egyébként csak az a kérdés, hogy mire.

Észrevettem, hogy Chrome párti vagy, attól még fasságot nem kéne mondani. A chrome is lesz olyan funkciógazdag, mint a konkurensek, egyelőre még fejlesztés zajlik.

"ha nem lennél ennyire tajprimitív, akkor tudnád"
    Köszönjük, ezennel megjelent az SG fórum elengedhetetlen kelléke: "személyeskedés"

Fog a f@szom egy böngészőt levelezésre használni. F@szom se akar böngészőbe irc-ni, és még sorolhatnám. Böngészöbe böngészni akarok.

"Ugyanakkor mondhatom, hogy a Chrome egy primitív program, mert az a célja, hogy letisztult, könnyen kezelhető legyen."
    Ez az ami egy fasság, ezáltal nem értek vele egyet. Az egyszerűsítés és letisztultság a jövő, nem pedig primitívség. Sehol sem az a fejlesztés, hogy bonyolítanak rajtam, épp az ellenkezője. Ezért fejlett böngésző a Chrome.

"Szóval nem igazán egy kategória azzal, hogy valaki telenyomja az FF-t addonsokkal, bár az én Chromiumomban is van már pár extension."
    A firefox addonjai sem azonnal jelentek meg. ÉVEK múltán csak. Erre irtam, hogy a Chrome még kezdetleges, de nem primitív.