• Ability
    Nekem volt, hogy 3 hétig nem volt kikapcsolva a gép, sem restart, semmi, mégsem akadtam ilyen hibába. Amúgy lehet benne valami, de erősen kétlem, hogy Chrome vagy Opera alatt ilyen bekövetkezne. Egyébként ez meg az én esetem volt, gondoltam inkább ezt tálalom elfogadhatóbb változatként, mint mondjuk a sok haverom esetét, ahol 1 nap aktív használat, kilépés nélkül a 2 giga rendszermemóból 1.5-öt használ, majd ez után nyitva egy Photoshop-ot szinte behal a gép, mert a Windows nem tudja kilökni a memóriából a lefoglalt cuccosokat, aztá' az egész gép onnantól kezdve picsalassan, lapozófile-ból élt. Persze ez a régebbi idők, szerintem 3.5-tel nem fordulna már elő. Vagyis nem tudom, Linux alatt 3.6-ot kipróbáltam, nem akadtam ilyen hibába, de mondjuk ott alapból máshogy működik az egész. De mint lentebb látható, nem egyedi az eset, szóval ha én fanboy vagyok, akkor legalább annyira fanboy a másik srác is. Mondjuk én legalább megmondom, hogy a Chrome egy primitív böngésző, de arra amire kitalálták tökéletes.