Itt jön képbe, hogy kinek milyen igényei vannak. A konepció egyáltalán nem rossz, email címe mindenkinek van, ki gyakrabban, ki ritkábban levelezik, de nem rossz dolog, hogy ha gép elé kerülsz úgyis elindítod a böngészőt, és akkor rögtön jelez neked. Egy programmal kevesebb. Ráadásul a levelezőkliens nagyon fejlett és jó benne. De neked nem kell, pont, nincs mit magyarázni rajta, kinek milyen igényei vannak. Sosem szoktam magyarázni másoknak, hogy xy program miért jobb, neki az jön be, kész, max saját véleményem elmondom. És ezért állok ki a Chromium mellett, mert amúgy lehet a többség leszarja, hogy alkalmazott technológiák alapján nagyon fejlett, de nekem tetszik, amellett kiállok, hogy nagyon jó kis böngésző, az hogy más nem akarja használni nem érdekel. És amúgy akik beírták, hogy semmilyen változás nem történik, csak pörög a verziószám... félig igaz, de aki használ daily build-eket, esetleg követi a google group-ot, az tudja, hogy mennek itt a kíséletezések keményen. Múltkor frissítettem az új build-ra, teljesen új főképernyő volt benne, aztán másnap reggel kijött egy új verzió (a verziószám legutolsó számjegye ugrott egyet), és az egészet eltüntették. Szoktak lenni elég nagy változtatások benne, aztán amikor a júzerek visszajeleznek, akkor gondolnak egyet és vagy megtartják, vagy elvetik.