Silent Hunter 5
  • bettly
    Szia Karabiner,es egybem szevasztok tisztelt forumozok,hatalmas nagy bajban vagyok,az alap jatek van fent 1.02 verzio,annyit szeretnek elerni hogy,a kezelo meg vezeto felulet es persze aTDC valamennyire olyan legyen mint a SH3 vagy SH4-ben,ennyi eleg is lenne nekem a kampanyokhoz,ja a TDC-t csak manualisan hasznalom.Az sh4 es sh5-el elboldogultam annak idejen a modolasal ami nem a pl, sh3data ba ment az a Modsba es JSGME-ben aktivaltam.Lehet kacagtatom magam de az en angol nyelvtudasom= 0,jol tudom a subsimen minden le van irva,de nem boldogultam es mar ket napja nem birok magammal[szim bolond vagyok 43 evesen is],tehat a New UIs TDC 7.4.2 akartam feltenni le is vettem de valahogy nem jott ossze,kicsomagoltam lett egy mappa a new uis tdc 7.4.2- ebben van 3 db mappa: Dials ,Mods , Text, most jon a kerdes Hova kell ezeket bemasolni pontosabban es ha ez meg van ,kell valami cfg valtoztatas is? Lenneb olvasva mi is az IRAI es OHII kombo? Nem vagyok nagy szamitogep guru,azert is kerdem ilyen forman,.En nagyon koszonom a segitseget