Silent Hunter 5
-
CptXecutor #1894 Sziasztok!
Nemrég tettem fel az SH5-öt, és már sokat olvastam róla korábban, néztem videókat, de az én életemből kimaradt a 4, ezért nagtyon új minden. Amit nagyon nem értek, az a dinamikus kampány. Az elején a rövid tutorial után kineveznek kapitánynak, aztán a parancsknok elmagyarázza a feladatokat, aztán el lehet kezdeni a küldetést, és rögtön az első dolog ami zavart, hogy visszakérdezett valami olyasmit, hogy biztos el akarom kezdeni a patrolt? Mert nem választottam küldetést. O.o Ez normális? Nyomjak ok-ot, vagy valahol ki lehet választani valamit? Mert az eligazításon semmi opciót nem láttam. Elkezdtem a patrolt, de sehol semmilyen feladatot, vagy feladat jelzőt nem találtam a térképen sem....ez normális? Mehetek amerre csak akarok, a lényeg hogy kb oda, ahol az eligazításon mondták? És ha igen, akkor mikor térhetek haza? Mikor van teljesítve a küldetés? Hol tudom megnézni, hogy mit kell konkrétan csinálni? Az SH3-ban mindíg konkrét helyek voltak megadva stb.stb. Nagyon el vagyok veszve, és ráadásul semmilyen ablakocska sem segít, hogy "Te paraszt most ide-oda kell kattintani" Legalább amíg meg nem tanulom...Nagyon nem felhasználóbarát. Hálás lennék, ha valaki ezeket a dolgokat felhomályosítaná bennem, mert már játszottam nagyon bonyolult, "jöjjél rá magad ahogy akarsz" játékokkal, deeddig szerintem ez viszi a pálmát, pedig tetszik....