Silent Hunter 5
-
kovajani #1709 Sajnos, én az általad emlitett átlag életkor /30-35 év/ duplájánál tartok /68 év/. Az én korosztályomnak- sajnos- nem erőssége az informatika, ezen belől a forum épitése, szervezése. Én is amellett vagyok, hogyha már nincs egy igazi saját forum-szakember, idő hiánya miatt- ezt a meglévőt -s csak EZT,"erőinket", összegyüjtött játék- tapasztalatunkat, tudásunkat itt jelentesük meg, de IGENIS JELENTESSÜK meg, adjuk közre, ezzel segitve a nálunk tapasztalatlanabb, kérdésekkel teli kezdőket. Ezek lehetnek egész apró dolgok-mi miért nem müködik, talán rossz helyre kattintottamtól egészen a komoly kérdésekig, mint például a forditás. Például, igen nagy segitség volna egy játék végigjátszás- akár folytatásokbani- megszerkesztése, közreadása, melyet az itt forumozók tapasztalataiból lehetne összeállitani.Az egyes küldetések megoldásához tanács, stb. Ezzel lehetővé válna, hogy aki egy küldit nem tud megoldani -hosszu keresés, vergődés után- az ne adja fel a játszást, hanem ebből merithetne segitséget a továbbjutáshoz.Nekünk, idősebb korosztálynak más a reagálása, reakciója, feladat megoldó képessége mint az informatikában felnőtt, mai 15-20 éveseknek. Nos, valami ilyesmire gondoltam, amikor az előző hozzászólásomat leírtam.