Fájó szível, szerelmesen mit tegyek?
  • Terensz
    Egy dologgal kerülj tisztába mielőbb! Van egy nagyon fontos különbség te és a lány között.

Te ezzel a parával alszol/kelsz, gyötrődsz és agyalsz rajta és azt kérdezed magadtól, hogy ő vajon minderről hogyan vélekedik?

Kapaszkodj meg: ő ennek az egésznek egyáltalán nem tulajdonít jelentőséget. Lehet, picit sajnálja, de akkorát dobtatok az exével az önbecsülésén, hogy ő most leginkább tök büszke magára.

Azt értsd meg, hogy a kapcsolat értelme a közös boldogságotok, és te ezzel a nővel már nem lennél boldog soha, mert beleszart a kapcsolatotokba még a rügyezése idején. Ő sem lenne veled boldog, mert az érdeklődési szintje az irányodban kb. 0-val egyenlő. Vagy esetleg negatív (zavarod egy kicsit). A legkomolyabban mondom (a te saját önbecsülésed helyreállítása érdekében), hogy foglalkozz magaddal, és keresd más lányok társaságát! És szerezd be a "Mit (t)akar a nő" című irományt! Én sokszor elolvastam anno, rengeteget tanultam belőle. 2 példányban volt meg, két különböző (hozzád hasonlóan aranyosan töketlen) cimborának odaajándékoztam őket. Egyiket netről rendeltem kb 6-7 éve, nézz utána! És ne őrlődj, higgy magadban, csajozz annyit, ami a csövön kifér, amíg meg nem találod az igazit :-)