Fájó szível, szerelmesen mit tegyek?
  • gabe paul logan
    #272
    A saját esetemet nézve azért....hm csalódtam...nem is tudom, hogy csalódtam-e igazából, inkább a saját elképzeléseimben, mert úgy gondoltam, hogy "hú...itt egy lány, akivel bármiről tudok beszélgetni, egy percig se unatkoztam vele és még magamat is tudtam adni". De ha a lányt veszem...most olyan érzéseim vannak, hogy...milyen szóval is fogalmazzam meg... "miért"...miért fűzött 4 hónapig, mondjuk ez nem is akkora gáz, de miért járatta le magát azzal, hogy ezt mondta, miért mondta, hogy hiányzom miután már randizott az ex pasijával, miért mondott még ezer más dolgot az nap, amivel más esetben kenyérre tudott volna kenni, miért ment el egy alkoholista, lecsúszott alakkal megint, ha azt mondta nem ez kell neki, hanem egy normális barát, mert már kiélte magát...ez mind rengeteg miért és lenne még, de a legnagyobb, hogy mi értelme volt ennek az egésznek a részéről, mert szart csinált a szájából mikor megjelent az ex bártja és ugrott is hozzá rögtön?
    És igazából hiába kérdezem tőled, mert nő vagy és ő sem és te sem tudod a választ, mert nem vagytok következetesek, nincs bennetek logika, ezért kell mindenféle trükkhöz folyamodni nálatok, irányítani titeket.
    Azt hiszem minden férfi rákérdez 1x legalább egy nőnél, hogy "miért csináltad ezt és azt akkor"...és a reakció egy lógó orr, lebiggyett ajak, könnnybe lábatt szemek és egy halk "nem tudom". Ó ugyan hagyjuk már! Annyira határozottak vagytok, mikor pasit akartok megszerezni, de ennyi az egész.