halgatyó#15
Az előző hozzászólásban a teljesség igénye nélkül soroltam fel a minket eltipró irtózat-hatalom aljasságait. Nem említettem az "antifasiszta" okádékbandát, a megélhetési rasszistázó gyalázatokat, nem említettem az "integrált oktatást" meg a genetikai söpredék szándékos elszaporítását a "rászorultságra" hivatkozó támogatási rendszer segítségével, nem említettem a buzifelvonulást és a hozzá kapcsolódó igen súlyos közlekedési dugókat, nem említettem a kettős mérce folyamatos alkalmazását, amely gyakorlatilag megsemmisíti az egyenlőség és a szólásszabadság eszméjét, nem említettem az autóellenes intézkedések fokozódó szigorát és aljasságát, a dugódíjat, a szmogtörvényt, a "fekvőrendőrők" millióit, nem említettem a rendőri brutalitás áldozatait, nem említettem a rendszer ellenségeinek egzisztenciális megsemmisítését (olyan gazdasági társadalmi környezet létrehozását és fokozását, hogy a munkahely és pénz nélkül maradóknak csak az öngyilkosság maradjon), nem említettem a hamis vádakkal börtönbe zárt hazafiakat, a háttérhatalom által provokációból végrehajtott gyilkosságokat, és még sorolhatnám órákon át....
Remélem, hogy a kínaiaknak lesz annyi eszük, hogy ezt a fosáradatot a határaiknál meg tudják állítani.
Ehhez azonban a puszta szigor nem elég!
Ha a történelmet nyomonkövetjük, látható, hogy a puszta szigorra alapozott hatalmaknak mindig volt gyenge pontjuk! Ez a gyenge pont az emberek jobb élet iránti vágyának meglovagolásával megragadható, kihasználható!
A kereszténység gyenge pontja -- szerintem -- 2 helyen volt: először a természettudományok fejlődésének az akadályozása, később pedig az emberben meglévő, iszonyú erős nemi vágynak a durva elnyomása.
Ez utóbbi a gyenge pontja -- sajnos -- a még ellenálló iszlám országoknak is.
A szocializmus gyenge pontja a szorgalmas, többre vágyó emberek gazdagodásának a durva megakadályozása volt.
Bármely hatalomnak -- szerintem -- ha tartósan hatalmon akar maradni, akkor néhány körülményt figyelembe kell vennie:
-- Napjainkban iszonyatos erővel nehezedik minden ellenálló országra a lassú beszivárgás, először a gyenge pontokat meglovagolva, aztán egy titkos, de együttműködő és egyre több POZICIÓBA beépülő, kívülről pénzelt és információkkal, tanácsokkal ekllátott belső ellenzék létrehozásával és évek-évtizedek alatti lassú de biztos megerősítésével.
Ez a folyamat akár nagyon lassú is lehet. Akik ezt irányítják, azok NEM 4 éves választási ciklusokban gondolkodnak, hanem évszázadokra terveznek.
-- Pusztán a beszivárgás elleni kemény, kegyetlen harc nem elegendő, ezt -- szerintem -- Sztálin halála is alátámasztja.
A hatalomnak A LEHETŐ LEGTÖBB ENGEDMÉNYT KELL MEGTENNIE, AMIT CSAK LEHET, ÉS A LEHETŐ LEGKEVESEBB KORLÁTOZÁST KELL ALKALNMAZNIA, éppen csak annyit, amennyit muszáj.
A vezérlő iránytű -- ha a hatalom józanul, emberségesen és igazságosan gondolkodik -- a dolgozó középosztálynak való kedvezés legyen! Azoknak, akik a vállukon viszik előre az ország gazdaságát, kultúráját, genetikai állományát, jövőjét, ÉRTÉKRENDJÉT, ismétlem: ÉRTÉKRENDJÉT.
Bízok benne, hogy a kínaiak NEM szorulnak rá a tanácsaimra:-)))
Ezeket csak azoknak írom, akik majd a mi itthoni sajtónkban megjelenő gyalázkodás-áradatot fogják olvasni naponta, hogy így a kínaiak meg úgy a kínaiak ... NE HIGGYETEK A BALLIBERNYÁLAS SAJTÓNAK!