Sziasztok! látom sokan nem sok reményt táplálnak a gázpisztoly felé, higgyétek el amig a dobba van lőszer addig nem rajzol senki zorrojelet sehova, 6 lövés bőven elég 5-6 embernek. én 1 lövéssel löttem ki 2 embert, ugy h kb 5 percig fetrengtekt a földön aztán féloráig nem birták kinyitni a szemüket az untig elég arra hogy elmenj onnan vagy kihivd a rendörséget ha olyan támadás volt. ha egymás mellett állnak 3-4 en akkor kb 3 lövésböl mindet lehet ártalmatlanitani mert a gáznak szórása van egy gázfelhőt lő ki! én mindenkinek ajánlom és pont, h nem elijjesztésre mutogatásra való. ha ugyérzed nem tudod megoldani beszéddel, vagy kézzel verekedéssel akárhogy, akkor előkapod nem mutogatod hanem lősz. nem lesz olyan embre aki ellenáll neki. én oylat löttem csak probábol aki pesten votla tüntetéseken kapta az arcába a gázt, de aztmondta az ehezképest hegyi levegő volt, másnap találkoztam vele a szemei ugy bevoltak dagadva mint akit agyonvertek...
higgyétek el jelnleg legjobb védekezési modszer! Amit 18 év felett bárki igénybe vehet.