442
-
#121 azt hivjak szivasnak -
#120 :DDD -
#119 csak nehogy így járjatok :D -
#118 -
#117 nem értem amúgy ezt a gázpisztoly mániát...
sztem az önérzetednek segít kicsit, pár suttyót le lehet vele teríteni, de ha igaziból vezsélybe kerülsz, mire előrántod, 3X dugják a seggedbe, vagy lőnek a saját pisztolyoddal pofán... -
Ronny #116 én még mindig szkeptikus vagyok a használhatóságával szemben. Ha már annyira elfajul a helyzet, hogy fegyvert ránt az ember, akkor - véleményem szerint - a támadót teljesen hatástalanítani akarjuk, a további harc minden lehetőségét kizárva. Több mint valószínű, hogy ezt egy gázfegyverrel is elérjük, de mi van ha nem? -
#115 Nekem van öntöltős gázpisztolyom és valóban akad... 160 lövésből egyszer. (Tisztítás nélkül, folyamatos -ebből két tár automatán- tüzelés mellett) :)
Persze a rizikó mindig adott, hogy pont akkor akad el, mikor eksün van.
Mondjuk az automata üzemmódot kicsit betegnek tartom: (A videó elején látható, hogy 1 másodperc alatt kiköp 12-14 riasztót)
-
#114 Sziasztok! látom sokan nem sok reményt táplálnak a gázpisztoly felé, higgyétek el amig a dobba van lőszer addig nem rajzol senki zorrojelet sehova, 6 lövés bőven elég 5-6 embernek. én 1 lövéssel löttem ki 2 embert, ugy h kb 5 percig fetrengtekt a földön aztán féloráig nem birták kinyitni a szemüket az untig elég arra hogy elmenj onnan vagy kihivd a rendörséget ha olyan támadás volt. ha egymás mellett állnak 3-4 en akkor kb 3 lövésböl mindet lehet ártalmatlanitani mert a gáznak szórása van egy gázfelhőt lő ki! én mindenkinek ajánlom és pont, h nem elijjesztésre mutogatásra való. ha ugyérzed nem tudod megoldani beszéddel, vagy kézzel verekedéssel akárhogy, akkor előkapod nem mutogatod hanem lősz. nem lesz olyan embre aki ellenáll neki. én oylat löttem csak probábol aki pesten votla tüntetéseken kapta az arcába a gázt, de aztmondta az ehezképest hegyi levegő volt, másnap találkoztam vele a szemei ugy bevoltak dagadva mint akit agyonvertek...
higgyétek el jelnleg legjobb védekezési modszer! Amit 18 év felett bárki igénybe vehet. -
#113 a legutolsó törvénymódosítás szerint már megvédheti magát, vagy a vagyonát úgy is, ha közben sérülést okoz az elkövetőnek.
persze karóba húzni még mindig nem szabad az orkot. -
#112 De a kettő ugyan az a kat végülis, am igazadvan, fáradt vagyok már kicsit xD -
gyuri12 #111 Mint a legtöbb önvédelmi fegyvernek,ennek sem az a lényege,hogy harcképtelenné tudj tenni 4-5 embert. -
Ronny #110 inkább menj, és játsz tovább a matchboxoddal! -
geo91 #109 azzal sem tudsz 4-5 ember elintézni, ha körülvesznek... -
Neoncsoves #108 hát... 4-5 lövés minden emberbe és ha 4-5en jönnek rád... nem túl hatásos. inkább rendes lőfegyver!!! -
geo91 #107
"a kurva..." :DDDDDDDD -
karajjj #106 lappang bennem -
geo91 #105 látens terrorista vagy... -
karajjj #104 lehet bennem van a hiba, de valahányszor meglátom a topik nevét, mindig géppisztolyt olvasok XD -
geo91 #103 15-20k között érdekelne engem gázpisztoly. tudtok ajánlani? -
PuskasOcsi #102 Nahjo, szerintem huzzunk aludni, mert ahogy nezem mar mindenki faradt. :D -
PuskasOcsi #101 Gazpisztoly, nem legpisztoly... :D -
PuskasOcsi #100 Jah, latom kozben rajottel. :) -
PuskasOcsi #99 De meglehet. :D (megszerzes=megevetel)
Amit a torveny nem tilt azt lehet es nincs errol jogszabaly, hogy 18 ev alatt nem lehet megvenni. -
geo91 #98 igaz, biztos félreolvastam... kicsit fáradt vagyok... -
#97 Megszerzés nem megvételnek számít?:C -
#96 Nekem van itthon egy gamo af10 -esem.Dugattyús. Jóféle, elég pontos, de önvédelemre ugye nemvaló, mert "szánt" fel kell nyitni, majd visszacsapni, hogy sűrítsen a dogattyúban.
-
geo91 #95 aha értem.
de 18 év alatt megvenni még mindig nem lehet. -
PuskasOcsi #94 Gp.hu-n: "A megszerzés és tartás mindenfajta életkori és egyéb megkötés nélkül TELJESEN SZABAD lett."
Amugy ITT lehet olvasni a viselesivel kapcsolatos dolgokrol. -
gyuri12 #93 :D
Azért a Pálfy infó szak az számomra nagyon-nagyon hívogató volt.:)
A tanárok pedig már közel sem annyira jók,de az igazi probléma a diákokkal van.:(
És,akkor a topikhoz is: Kinek milyen pisztolya van?:) -
geo91 #92 gugliban nézd meg, én találtam pár desert eagle utánzatot gázpisztolyban. -
karajjj #91 :DDDDDDDDDD
azér egy olyat előrántani a tatyóból ha belekötnek az emberbe, nem kispálya :D -
geo91 #90 gázpisztoly topik, haló! -
#89 "mert nem tudom"
Segítek: a Varga minden évben felvételiarány top 5-ben benne van + cserekapcsolatai vannak ezerfelé + legobb tanárok a városban (remélem ez nem múlt idő) Amúgy érthetetlen, hogy miért is mész oda -
gyuri12 #88 *srácoknak -
gyuri12 #87 1-2 éve lehetett.:)
Már jövője is van azóta a srácnak.. -
#86 Arról szerencsére nem hallottam. Gondolom, nem az alatt történt, míg oda jártam :-) Az illetőnek csak múltja lenne. Jövője nem, az biztos. -
PuskasOcsi #85 Marmint GP-ben? Van, de az kb csak arra jo, hogy valakit leuss vele. ;D
Azt nem tudom, hogy kapni-e nalunk. -
#84 Juhé! AMD 65/5 gépszóró :-D Ilyenekkel lövöldöztünk katonakoromban :-) + szétszedés/összerakás 10mp alatt + fegyvertakarítás. -
gyuri12 #83 Varga. A Pálfy lett volna a másik esélyes,oda is felvettek volna(8. lettem informatika szakon) de végül a Vargába megyek,mert.... mert nem tudom.
#80: Azt hiszem pont ott volt az a csaj-rugdosós dolog.:)
Haverék oda mennek,amúgy jó iskolának néz ki. -
#82 hi