Sir Ny#60
hát nem tudom, nekem nem sok jött le belőle. az első pályán benn voltam valami űrhajóba, aztán a csávókák magyaráztak valamit angolul, ellenség meg sehol. ki is léptem. szerencsére ott valaki elvitte a második pályáig, így onnan kezdhettem. ott ilyen tök sötét volt, volt egy csomó szögesdrót meg egy csomó olyan ellenség, ami a logo-ban van. de ami nem tetszett benne, azok a haverok. volt két emberke, akik a térkép fölé görnyedtek, és mutogattak egymásnak. előrántottám a kiskést, és le akartam őket kaszabolni. kaszabolom kaszabolom őket, amikor látom, hogy fröcsög belőlük a vér, nincs rajtuk egy karcolás se, nem is látszik már semmi a térképből, de azért csak mutogatnak egymásnak a vértócsában. gondoltam biztos valami haverok, és lesz szerepük a történetben. megyek tovább, találkozok egy másik haverral, akit simán leütök, de nem hal meg, és kiírta, hogy nyomjam meg az O-t. megnyomtam, erre feléledt. és ment tovább nyírtani az ellenséget. érted, leütöm, meggyógyítom, és mintha mise történt volna, csak úgy megy tovább o_O. a másik nagyon gáz meg az, hogyha meglőnek, akkor a saját vérem a kontaktlencsémre fröcsög. WTF?! hát ez übergáz. amúgy nem láttam belőle sokat, mivel nem tudtam továbbjutni a pályán, mentem jobbra, balra, sehol semmi. az ellenség a szögesdrót mögött volt a lépcsőn.. a harmadik übergáz dolog, meg az, hogy a fődön hever a töltény. de most tényleg. nem tudták volna megoldani, hogy a haver odajön hozzám és ad töltényt, esetleg azt, hogy az ellenség töltényét veszem el, nem, inkább a földön hever egy ládika, rámegyek, és akkor belekerül a zsebembe a töltény. (!) hát lehet, hogy nem a killzone nem tetszett, hanem maga az fps műfaj, nem tudom mivel összehasonlítani. az utsó fps amit játszottam talán a quake 2 volt. azt hittem azóta már sokkal többet fejlődött a játékipar, de nem.