• Sir Ny
    nem tudom, miért akarsz te mindenáron ps3 xbox360 összehasonlítgatásokat csinálni, én azt állítom jobb később kijönnie egy konzolnak, te meg azt, hogy a ps3 szar. mivel az jött ki később, így lényegében ellentmondunk egymásnak, bár tökmás témában.
    a nagyobb teljesítmény (természetesen csak a kiaknázható teljesítmény) szinte garantálja a szebb képet. mivel egy multiplatform játéknál a játék történet, hang, stb. ugyanaz, így az egyik konzol csak képminőségben lehetne jobb a másiknál. (persze ez a jelenlegi generációnál nagyobb teljesítménykülönbözetre vonatkozik, itt most szinte ugyanannyi teljesítményt raktak a gépbe. a ps3-nak jobb a GPU-ja, a memóriája kicsi, a processzora meg szimplán szar (logikusan az xboxban akkor ezek fordítottja van) )
    abban, hogy több exkluzív van boxra, nem értek egyet veled, valaki egyszer írta a fórumon, hogy egyszer összeszámolta a két gép exkluzívjait, a boxon 1xx volt, a ps3-mon meg 1xx+4 volt (a pontos számokra nem emléxem, csak arra, hogy mindkettő 100 és 200 között volt, és a ps3nak néggyel több volt (hogy miért szeretem ennyire a zárójeleket, ne kérdezd. szinte több szöveg van zárójelben, mint zárójelen kívül)) (a játékok minőségéről nem tudok nyilatkozni, nincs semmilyen konzolom, és az exkluzívok közül egyedül a killzone 2-vel játszottam (egy elektro word-ben). nem tudom mi tetszik benne több mint egymilla embernek, de szerintem rohadt szar.)
    azzal szintén nem értek egyet, hogy a ps3 játékok a japán piacot céloznák meg. bár először mindenki ezt hitte, és a japán játékszeretők vettek ps3-at, az FPS kedvelők meg xboxot, de valamiért fordítva lett, xboxra mentek a jrpg-k, ps3-ra meg az FPS-ek