"mi magunk is létrehozhatunk és így az akadályokra hatással lehetünk az akaraterővel és manipulálhatjuk, szabályozhatjuk, minthogy a nagymellű csajok a bejövősek, mert a ducik nem fáznak. XD"
Nehezen tudom megállapítani, hogy most ugyan azt gondolod mint én, csak rosszul fogalmazol, vagy kicsit más állásponton vagy. Nincs mit manipulálni. Bennünk van az ösztön, hogy szaporodjunk, de hogy mikor, kivel azt mi döntjük el, nem a gének. Az ösztönök csak segítenek, utat mutatnak. Tehát éhes leszel, az érzékeid "megsúgják" hogy most enned kell. Ezt az agyad felfogja, majd ezt követi a gondolkodás és a tevékenység. Nincs mit befolyásolni, mert amit csinálsz az agyad által csinálod. Ezek már nem gének, hanem az agyban tárolt dolgok.
A gének például a növekedésért felelősek. Az akadályozást pl. itt értettem, hogy nem eszünk, nem mozgunk eleget, nem tud normálisan felépülni terv szerint a szervezetünk.
"A nevelésnek arról kéne szólnia, hogy a saját rendszerünket erősítsük, ami nem feltétlenül a gyömölcs és zöldség kajálással jár."
Akármilyen hihetetlen, egy embernek jóval kevesebb húsra van szüksége, mint gyümölcsökre/zöldségekre. Erre még rájön, hogy nagyon sok ételt (mivel tartósabb, meg ízletesebb, meg nemtom) hidrogénezett növényi zsírral készítenek, ami nem csak ott rakódik le ahol még nem okoz nagy bajt, hanem az erekben is (érszűkület, infarktus a legtöbb probléma, aminek kb. 90%-ban ez az okozója).
A legtöbb ember nincsen tisztában a helyes életmóddal, azzal sem egyáltalán, hogy az egészség helyes életmóddal megőrizhető és a legtöbb baj ezekből adódik. Hányan tudnak a transzzsírokról (holott több helyen betiltották már), hogy mitől alakulnak ki bizonyos betegségek, problémák (allergia például, túlzott higénia illetve valami túladagolása és mellette valami elhanyagolása miatt). Nah sry nem folytatom, mert már nagyon off itt.