• dilofekete
    Ha eggy dohányos, mint most pont én is, amikor le akar szokni a cigiről azt pszihotikus élménynek is felfoghatja, de ha közben játszik eggy alacsony fps értékű játékkal akkor a pszihotikus élmények kihatással lehetnek eggymásra(tipusfüggő) és a játékba vetett élménye ezt felerősíti és ha én jobban játszok, mint gyilkolászok, mert lassú a játék akkor én győzök a pszihopata énem felett. Az élményemet fokozza, hogy most kaptam kölcsön eggy gagyi Lcd monitort. Persze nem a pszihopata énem kiírtásáról van szó, hanem, hogy az igazi pszihopata énem legyőzze a függőséget. Ezért is mondják a drogosokra, hogy pszihopaták, hogy a saját érdekükben leszokjanak a drogokról. Tudom voltam már diliben és nagyon nem érdekelt, hogy mit akarnak nekem nyújtani segítségnek, amikor 2 hónapig náthás voltam azért, mert odaráncigáltak, mert magamtól akartam leszokni itthon egyedül. Igen a szakértelem meg a higénia többet ér és ezt csak a saját othonomban kaphatom meg. Elnézést kérek tévedtem, a pszihopatáknak nem a börtönben a helyük, ha normálisak.