"Szép kis liberális gondolat, hogy az ember alapvetően jó, sőt, mindenki jó akar lenni..."
Az ember egy állat, akiben alapvetően olyan ösztönök vannak, mint az életbenmaradás (önvédelem és élelemszerzés), az összes többi csak a gondolkodás (nevelés és eltanulás) által jön létre. #25 -ben leírt tulajdonságú ember simán lehet bármilyen agyi rendellenesség nélkül is (vagy így működik az agya az olyannak és így kimutatható, de én szinte biztos vagyok benne, hogy más emberek, környezet hatására alakul ki).
Hitlert említette valaki, namost elég utána olvasni az életrajzának (apja saját szakmáját akarta ráerőszakolni ő pedig művész akart lenni, 2x sem vették fel, I. vh-ban megsérült és egyik heréjét elvesztette, és stb.).
A politikusainknak sincsen semmi baja, és a bűnözők nagy részének sem, sajnálni csak azért kell mert olyan környezetben nőttek fel, ahol nem olyan emberek lettek, mint "mi". Legalábbis ez az én véleményem. Lehet, hogy aztán biologiai elváltozás is kimutatható, de emberi hatások miatt alakul ki.