• dilofekete
    Nekem a zene halgatás volt a hobbim meg a modellezés, de suli után annyi erőm volt, hogy kb fél óra után már aludtam, fülhalgatóval a fejemen. Próbáltam aludni a suliban is, hogy több időm legyen rá de nem sok értelme volt, mert akkor meg nyűgös voltam.

A biciklizést meg hanyagolom azóta, mióta szétrugták a térdemet, erre rátett az is, hogy motoroztam és simsonnnal, 3-ból váltottam vissza eggyesbe és úgy döntöttem rá a 115 fokos kanyarra, amit az úttest szélén tettem meg, amin ráadásul jó sok homok volt. Nem tudtam megtartani anélkül a motort, hogy ne ugrott volna ki a térdem. Előtte meg 250-es MZ-el borultam és ráesett a motor a térdemre és három hétig be volt dagadva, de másnap mentem már suliba. Olyan is volt, hogy biciklivel ugrattam az erdőben és az első kerékre érkeztem kb 10 fokos beesési szöggel és az ólcsó tesco kerék úgy elhajlott, hogy megakadt a villában és előre repültem. A hátamra estem és kinyitottam a szememet és látom, hogy a bringa közeledik felém, úgy másfél méteres magasságból. Tettem eggy fél fordulatot a földön és csak a hajtókar fogaskerek súrolta a fülemet, mert azzal jött előre a fejem felé. Csak a nyakláncom szakadt el, mert beleakadt és húzott a földön, pedig xar aluminiumból volt. Azóta nem kell új, mert az volt a kedvencem. Eggy kanabiszlevél volt és, mindig bringázások, közben veszítettem el a leveleket, állatalában eggyesével. Volt, hogy szervíznél. A végén már csak a fő levél volt meg. :)
    A többi srác akik ott voltak a krosszpályán, azt mondták, hogy jobban küldöm, mint a kaszkadőrök, meg hogy több, mint 3 métert repültem vagyis afelé áltam meg. Még a kerekemet is ki akarta centírozni eggy kombinált fogóval. Gyorsszervíz :D Utána tolhattam a bringát 3 kilóméteren keresztül. :D
    A medencében meg már talán meg is fulladnék, annyira béna vagyok már. XD