• dilofekete
    Elősször is nem vagyok ámokfutó! :D
    Másrészről szervi problémákkal az ember már csak a végén juthat el odáig, hogy kapja a nyugdíjat vagy segéjeket, ahogy tetszik és akkor már inkább előbb mint utóbb, hogy ne keljen még plusz pár évtizedet szenvedni és izzadni azért hogy ugyan erre a sorsra jusunk.
    Azt hozzáteszem, hogy nehogy félreértsél, hogy én eggyáltalán nem vagyok család centrikus! Én nem foglalkozok olyan dolgokkal, hogy szaporodni vagy legalább eggy gyereket nemzeni. Az asszonynak meg úgyis mindeggy lenne, ha kéne, de nincsen arra szükségem amire All Bundinak!
    No-Man! Ó JEE!

A szervezet helyes kifejlődésére, meg xarok rá, mert pont hogy nem a cigi miatt vagyok torz, hogy kiszáradt a nyálkahártyám az orromban és állandóan orcseppeket kell használnom, hogy ne fulladjak meg, mert a fogaim is rosszak és tb-m sinsen, hogy mutét vagy bármi más lehessen, amit nem lehet recept nélkül kapni. Mellesleg több, mint 10k huf elmegy havi szinten az orcseppekre, de van az 15k huf is. Olyan, mintha dohányoznék! A Legrosszabb, hogy nem jutok hozzá sehol az elkészítési receptjéhez, mert a gazdaság fontos ezeknek a ...........................................!
    A cigizéshez még hozzátenném, hogy 13 éve dohányzok, nem emiatt van többletkiadásom, hanem a rossz kórházi kezelés miatt, mert miattuk lettem 2 hónapig olyan náthás amilyen még életemben nem voltam és miattuk lettem allergiás a klórra. A suliban nem tehettem a kezemet a padra, mert tele lett a kezem kiütésekkel. Nem élvezetből görnyedtem a széken és írtam olvashatatlanul, hogy aranyeret kapjak. Ez már három, ha jól tudok számolni, de szerencsére az allergiám elmúlt már fél éve és alkoholos tisztítószerrel kellett fürödnöm.

A gyümölcsöket meg tényleg maximum szörp formájában fogyasztom amiben meg nem túl sok gyümölcs van, habár az üveges szörpök nálam a favoritok.
    A zöldségekből a paprikán kívűl, talán a paradicsom is érdekel, mert a paradicsóm szószt is szeretem a pizzán ami mellé húsfélék meg sok-sok hagyma.