single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
Hát nálam valahogyan semmi nem ugy alakul ahogy kéne. minden szintet pedig ugy 90 %ig kitakaritok, de a cuccokért nem akarnak fizetni a legtöbbszor ilyen 50-70 aranyakat fizetnek a tárgyakért venni meg olyan 4k környékén vannak. 1600 a HP-m értéke lvl24-en és van hogy 2x is fel kell jönnöm a városba HP italért mert elfogy és ebbol a kevés pénzböl jo ha 6 darabot tudok venni a super HP-bol. utközbe meg szinte csak mannát dobálnak meg tekercseket.
kétkezes karddal nyomulok mindegyik 300as sebzés körül 2 kövel igy van olyam 800as sebzésem mindenféle extrával együtt.
Enhantolni meg csak a gagyi cuccokat tudom mert az uniq cuccért 20k-t kéne fizetnem egyszeri enthatra.
Lehet hogy egy kicsit gyorsan haladok de igy legalább nem vesztettem el a fonalat hogy most mikor merre menjek mert hiába veszem fel a questet nem jelöli semmi a térképen hogy merre menjek és hogy hol találom meg azt amit kéne.
A karit nem tudom hogy hogyan fejlesszem jobban, hiszen csak a str és defre teszek 3:2 vagy 4:1 arányba. néha ezért is vagyok meglöve mert vannak cuccaim félretéve amihez vagy dext vagy magic kéne hogy tudjam használni.
A spellek közül meg a kétkezi harcra az állandoan aktivakra és a jeges pajzra meg a frontális harcra tettem .