• levente68
    Aha, értem, aztán mi a helyzet az Apple Store-ból kirakott progikkal, meg arról a nyomásról, hogy csak olyanok kerülhetnek bele, amik nem okoznak kárt, problémát az Apple-nek.

Tudok erre egy szót: cenzúra.

Hogy fogsz mondjuk Skype-olni, ha kiteszik tényleg az Apple Store-ból és ne gyere, hogy van helyette más, mert ha az egyiket kizárják, az lesz a sorsa a másiknak is.
    Azt meg egyelőre felejtsd el, hogy több progi lenne iPhone-ra, mint PPC-re, egyrészt nem igaz, másrészt a szemetet nem számold már bele a rendes progik közé, amiknek van értelme is, ezekkel pedig tele az Apple Store.

Megint evvel kell jönni, hogy egy helyen van minden? Ez nem szabadság, ez korlátozás, fogd már fel!

Az értelmes programot készítők szeretnék, hogy ne kelljen avval foglalkozniuk, megy-e a programjuk JB-elt iPhone-on, de erre rákényszeríti őket Apple,namost vagy meg sem írják, vagy kisebb sikere lesz a proginak.

Értem én Apple-t is, de szabadságról, meg tágabb lehetőségekről ne is álmodozz iPhone esetén.

Másik, hogy épp azt szokták a WinMo ellen felhozni, hogy túl sok mindenre van lehetősége a felhasználónak, így jól elkúrja, aztán néz, mint hülye. Ebben ugyan van valami, de én köszönöm ezt a szabadságot és mivel nem sikerült elkúrnom még semmit, széthajtom a PDA-mat, akkor sncs nagy baj, nem tudom, hanyadik ROM cserén vagyok túl és nincs gond.
    Lehet, azért van ez, mert értek valamennyit hozzá, no de Apple megkötései ellenére mégsem olyan vidám az élet, erről tanúskodnak az iPhonos fórumozok kérdései.
    Tehát ugyanúgy vannak problémák iPhone-nal, mint PPC-vel, akkor hol az a nagy 'tisztaság, problémamentesség"?

Én örülök, hogy sok helyről rengeteg progit szedhetek, próbálhatok ki, nektek igazán csak az Apple Store fog maradni, ha Apple el tudja ezt érni, de ti még szeretnétek is? Legyen nektek!

A nagyjából szabad fejlesztés is legyen nektek!

Persze itt kellene ám szólni, hogy MS is csinálja az ő ilyesfajta boltját, remélem nem kanyarodik ugyanabba az irányba, de persze lesz egy rakás "birka", aki annak is örül majd...

Persze nem csak a MS kezdi utánozni az iPhone őrület mozzanatait, még jópáran vannak úgy vele, hogy ha ez kell a 'népnek', hát legyen, emiatt lesz az, hogy az Apple-nak fel kell kötni a gatyát, hisz amit ők tudnak, azt egyelőre mindenki olcsóbban képes megcsinálni.

Soha ne felejtsd el, a hardware számít egyedül, az húzza meg a lehetőségek határait, utána szoftveresen már akármi lehet, rosszul közelíted meg ezt a kérdést is!
    Az ugyanis megint más, hogy rossz software-ezéssel lehet a maximum alá lőni, de a jó soft legfeljebb a maximumot hozhatja ki a gépből.
    Na itt jön tehát az, hogy MS pihikézett a WinMo vonalon és ezt használt ki (kitűnően) Apple, de ébrednek WinMo ügyben, én most 6.5-öt használok jön a 7 és ha sikerül olyat lépniük, amilyet kell és lehet is, akkor mi járunk jobban, én legalábbis.