Jön a százdolláros iPhone 3GS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem öngyilkos is lenne tõle azonnal, hahaha.
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Moszkvában Zsigulikat osztogatnak...
Érdekes, ott is van fikázó és olyan is, aki drágállja, hogy van ez?
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
1. iphone elõtt volt wm telefonom, hûség nélkül, havi számla 10000,-Ft volt. A telefont 166.000,- Ft-ért vettem. Tehát két év költsége : 166.000,- + 24x10.000,- = 406.000,- Ft. Eladni nem lehet, annyira elavult.
2. iphone 16GB : 49.000,- + 24x10.000,- = 289.000,-. A 10k-s számláról annyit, hogy a legutolsó 14k volt. A telefont kedvezményesen upgradelhetem 3GS-re.
Hol itt a csalás? "
Hát ott, hogy olyat is rákényszeríte(né)nek a díjcsomag fizetésére, akinek nem kell.
Pl. nekem nem kell egyik ikon csomag sem, de nélküle nem kapom meg azon a szerinted óccsóé.
Narumonnak jó, hisz, aki nem fér bele egy 17.000,- Ft-os havidíjba, annak majdnem ajiba van az iPhone.
De te, aki függõség nélkül vetted az elõzõt, miért is panaszkodsz? Saját elhatározásodból tartottad meg addig, amíg oly ’elavult’ nem lett...
Kérdezem, négy SIM-et használok, mind feltöltõs, erre megvan az okom, de szerintem nem igényel magyarázatot, 3 Pannon-os, 1 T-s, melyikhez tud valaki ajánlani egy független iPhone-t értelmes áron? Merthogy összesen nincs talán csak 5.000,- a havi telefonköltségem...
Narumon, te nem játszhatsz, 130 k Domino függõ ajánlat nem érdekel, köszi! 😉
Ja, a 3G-re tett új soft-tól nem lesz ám 3GS, tudod kábelen át procit, meg grafikarit még nem tudnak cserélni... Meg kijelzõt sem, nem is értem, alig írja valahol is bárki, pedig a kijelzõ nagyon komoly, hogy nincs ujjlenyomat.
Möggyüttem fikázni, lol.
Amúgy a cikket meg nemigen tom értelmezni, kicsit zavaros. Tehát lesz egy 8GB-os, de teljesértékû modell 100 dodóért? Vagy valami bénított? De az is csomagban, függve? Meg hát, Kanada nem a szomszéd, vagy már begyorsult a kontinensvándorlás, míg aludtam?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem, tévedsz csak az Rogers-tõl lehet megvenni ennyiért ugyanis az akció Kanadában van. 😊
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
1. iphone elõtt volt wm telefonom, hûség nélkül, havi számla 10000,-Ft volt. A telefont 166.000,- Ft-ért vettem. Tehát két év költsége : 166.000,- + 24x10.000,- = 406.000,- Ft. Eladni nem lehet, annyira elavult.
2. iphone 16GB : 49.000,- + 24x10.000,- = 289.000,-. A 10k-s számláról annyit, hogy a legutolsó 14k volt. A telefont kedvezményesen upgradelhetem 3GS-re.
Hol itt a csalás?
Fel kellene mar ebredni,igenis reszletfizetesrol van szo,csak cukormazzal adjak,igy nem annyira feltuno...
Teszem azt ikon600 csomag..tegye fel a kezet,aki szerint 1000 emberbol akar 1 is felhasznalja a 600 percet es a 400 sms-t (a szolgaltatonak semmibe sem kerul "ingyen" perceket es sms-t adni,az osszeget igy is-ugy is leperkalod,ez csak gratisz,hogy vonzonak tunjon..errefele angliaban netbookot,ps3-at,tokomtudjamit adnak elofizeteshez ajandekba)
Adhatják 20 centért is, a havidíj meg majd fedezi a többit.
Imádom az iPhone-t. Csak ennyit nem ér!
strogg leírt pár olyan dolgot ami nagyon idegesít benne még.
www.adamexdesign.hu
[merlinw.org]
iPhone 3GS 16 Gb
18 990 Ft + 24×17 690 Ft (ikon 600 csomag)
Igen, tényleg ~100 dollár. Csak azt nem írják, hogy végén mennyibe lesz neked.<#mf1>#mf1>
www.adamexdesign.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nothing Ever Changes
(A Omnia i900 nem igen említhetõ egy napon az iPhone-al.)
https://twitter.com/foodlfg
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
apple update=>papirnehezek
t-mobile-os sim kartya=>pairnehezek+felszolitas
Ha egy telefont fel kell torni ahhoz, hogy az ember szabadon hasznalja, akkor mar reg rossz. Az apple ezt arra talalta ki, hogy aki fizetni akar, az villoghasson vele. Aki meg telefonalni akar, esetleg hasznalni is az meg vesz egy olcsobb telefont nagyobb tudassal...
Így viszont akár hûséges vagy akár nem, a végösszeg 200k. Az egy kicsit erõs egy telefonért....
A készülék jó. Szép, és ügyes darab. Engem még mindig zavar, hogy
1. szakszerviz akksicserére. (ezt egy 5e forintos telónál is meg tudták azért oldani, nem kell szakszerviz)
2. Itunes kötöttség. Elvárom egy ennyi pénzbe kerülõ telóért a mass storage módot
3. Bluetooth fájl átküldés hiánya. (ugye használd az itunes-t)
4. az ára.
Az iphone kezd olyan teló lenni, ami igencsak remek termék. A fentieket javítják, és énis megyek sorban állni. (max: 100-at vagyok hajlandó érte kifizetni, és szolgáltató függetlenül)