82
-
#42 Nem volna baj a hozzászólásaiddal egyébként, csak egy dolgot kell figyelembe venned amire már többször utaltam. Neked van egy véleményed ami nem is baj, a gond az, hogy mindenki aki máshogy gondolja az hülye, és csak a te véleményed az igaz. Ez a baj. -
levente68 #41 Aha, értem, aztán mi a helyzet az Apple Store-ból kirakott progikkal, meg arról a nyomásról, hogy csak olyanok kerülhetnek bele, amik nem okoznak kárt, problémát az Apple-nek.
Tudok erre egy szót: cenzúra.
Hogy fogsz mondjuk Skype-olni, ha kiteszik tényleg az Apple Store-ból és ne gyere, hogy van helyette más, mert ha az egyiket kizárják, az lesz a sorsa a másiknak is.
Azt meg egyelőre felejtsd el, hogy több progi lenne iPhone-ra, mint PPC-re, egyrészt nem igaz, másrészt a szemetet nem számold már bele a rendes progik közé, amiknek van értelme is, ezekkel pedig tele az Apple Store.
Megint evvel kell jönni, hogy egy helyen van minden? Ez nem szabadság, ez korlátozás, fogd már fel!
Az értelmes programot készítők szeretnék, hogy ne kelljen avval foglalkozniuk, megy-e a programjuk JB-elt iPhone-on, de erre rákényszeríti őket Apple,namost vagy meg sem írják, vagy kisebb sikere lesz a proginak.
Értem én Apple-t is, de szabadságról, meg tágabb lehetőségekről ne is álmodozz iPhone esetén.
Másik, hogy épp azt szokták a WinMo ellen felhozni, hogy túl sok mindenre van lehetősége a felhasználónak, így jól elkúrja, aztán néz, mint hülye. Ebben ugyan van valami, de én köszönöm ezt a szabadságot és mivel nem sikerült elkúrnom még semmit, széthajtom a PDA-mat, akkor sncs nagy baj, nem tudom, hanyadik ROM cserén vagyok túl és nincs gond.
Lehet, azért van ez, mert értek valamennyit hozzá, no de Apple megkötései ellenére mégsem olyan vidám az élet, erről tanúskodnak az iPhonos fórumozok kérdései.
Tehát ugyanúgy vannak problémák iPhone-nal, mint PPC-vel, akkor hol az a nagy 'tisztaság, problémamentesség"?
Én örülök, hogy sok helyről rengeteg progit szedhetek, próbálhatok ki, nektek igazán csak az Apple Store fog maradni, ha Apple el tudja ezt érni, de ti még szeretnétek is? Legyen nektek!
A nagyjából szabad fejlesztés is legyen nektek!
Persze itt kellene ám szólni, hogy MS is csinálja az ő ilyesfajta boltját, remélem nem kanyarodik ugyanabba az irányba, de persze lesz egy rakás "birka", aki annak is örül majd...
Persze nem csak a MS kezdi utánozni az iPhone őrület mozzanatait, még jópáran vannak úgy vele, hogy ha ez kell a 'népnek', hát legyen, emiatt lesz az, hogy az Apple-nak fel kell kötni a gatyát, hisz amit ők tudnak, azt egyelőre mindenki olcsóbban képes megcsinálni.
Soha ne felejtsd el, a hardware számít egyedül, az húzza meg a lehetőségek határait, utána szoftveresen már akármi lehet, rosszul közelíted meg ezt a kérdést is!
Az ugyanis megint más, hogy rossz software-ezéssel lehet a maximum alá lőni, de a jó soft legfeljebb a maximumot hozhatja ki a gépből.
Na itt jön tehát az, hogy MS pihikézett a WinMo vonalon és ezt használt ki (kitűnően) Apple, de ébrednek WinMo ügyben, én most 6.5-öt használok jön a 7 és ha sikerül olyat lépniük, amilyet kell és lehet is, akkor mi járunk jobban, én legalábbis. -
M2 #40 Nyilvánvaló, hogy hardver szinten vannak az iPhone-nál sokkal jobb készülékek, de egy sem tudja nyújtani azt a töménytelen szoftver támogatottságot.
40 millió egyforma készülék, amire (nagyjából) szabad a fejlesztés, nagyon erősen vonzza a fejlesztőket. Ez az amiben utolérhetetlen az Apple és a régi nagy készülékgyártók most csak kapkodnak a fejük után. -
#39 Mhm ha jóval idősebb vagy akkor furcsa a stilusod. Mondhatnám gyerekes. Szellemi és anyagi téren szerintem egyikünk sem irigykedik a másikra, lévén te nem ismersz engem én nem ismerlek téged. A magyar szót csak azért írtam be, mert elég sokat tartzkodom külföldön de ott még a legritkább esetben sem találkoztam ilyen jellegű megnyilvánulásokkal amik itt illetve egy másik topicban mennek.
A tényeket meg azót várom, mert bár én próbálok normálisan kommunikálni, az én részemről ugyanolyan nehéz elfogadni azt, hogy úgy tűnik tények nélkül megy a fikázás. Ha átnézel az előző topicba akkor a BMW-s kérdés ezt tipikusan igy mutatja. -
willcox #38 Miért is kéne irigykednem? Semmid nincs, ami miatt irigykedhetnék. Vagy hogy még te is megértsd, (kisarkítva) egy gazdag sosem irigykedik egy csóróbbra. Ezt értsd mind anyagi, mind szellemi téren. Igaz, van egy kis előnyöm, hisz jóval idősebb vagyok nálad.
Azt ugyan nem értem, hogy miért kellett a magyar szót a szövegedbe beírni, hiszen akár lehetnék német (vagy más) is, aki tud magyarul. Egyébként tényleg magyar vagyok.
A tények leírása mióta fikázás? -
#37 Hopp még egy tipikus irigy fikázós magyar. -
willcox #36 A te szinteden már nincs releváns különbség. -
#35 Oké, elvakult vagyok, de még mindig jobb mint hülyének lenni... -
levente68 #34 Hehe, bizony...
Híresen makacs és következetes vagyok, de engem is le lehet győzni, bár csak a sötétségnek sikerül.
Most is ezt tapasztalhattuk.
Sebaj, ami nem öl meg, az megerősít. ;o) -
willcox #33 A másik topicban láttam a két trendi hívő vergődését azután is, hogy már ott nem szóltam hozzá. Csodálom a türelmedet, én erre képtelen lennék, mert egy idő után nagyon idegesít, ha nagyon hülye valaki. Az állítólagos bömös emberke olyan szinten és ostobán elvakult volt, hogy már fájt. -
levente68 #32 ÁÁÁÁ, ezt felejtsd el, akkor se hinné el, hogy valami jobb, ha az iPhone-ja írná ki neki nagybetűkkel... Vagy várj csak, akkor elhinné. De nem. Vagy igen....
Szerintem öngyilkos is lenne tőle azonnal, hahaha. -
willcox #31 "A Omnia i900 nem igen említhető egy napon az iPhone-al." - így van. Az Omnia még a 3gs-nél is jobb, pedig már 1 éves modell. Ha nem hiszed, személyesen (hogy elhidd) nagyon szívesen bebizonyítom. A hypefont neked kell hoznod. -
levente68 #30 Na, azért megint érdemes lenne elolvasni az eredeti cikket, meg a hozzászólásokat is...
Moszkvában Zsigulikat osztogatnak...
Érdekes, ott is van fikázó és olyan is, aki drágállja, hogy van ez? -
levente68 #29 "Gyerekek, magyarázza már el valaki hol vágtak át :
1. iphone előtt volt wm telefonom, hűség nélkül, havi számla 10000,-Ft volt. A telefont 166.000,- Ft-ért vettem. Tehát két év költsége : 166.000,- + 24x10.000,- = 406.000,- Ft. Eladni nem lehet, annyira elavult.
2. iphone 16GB : 49.000,- + 24x10.000,- = 289.000,-. A 10k-s számláról annyit, hogy a legutolsó 14k volt. A telefont kedvezményesen upgradelhetem 3GS-re.
Hol itt a csalás? "
Hát ott, hogy olyat is rákényszeríte(né)nek a díjcsomag fizetésére, akinek nem kell.
Pl. nekem nem kell egyik ikon csomag sem, de nélküle nem kapom meg azon a szerinted óccsóé.
Narumonnak jó, hisz, aki nem fér bele egy 17.000,- Ft-os havidíjba, annak majdnem ajiba van az iPhone.
De te, aki függőség nélkül vetted az előzőt, miért is panaszkodsz? Saját elhatározásodból tartottad meg addig, amíg oly ’elavult’ nem lett...
Kérdezem, négy SIM-et használok, mind feltöltős, erre megvan az okom, de szerintem nem igényel magyarázatot, 3 Pannon-os, 1 T-s, melyikhez tud valaki ajánlani egy független iPhone-t értelmes áron? Merthogy összesen nincs talán csak 5.000,- a havi telefonköltségem...
Narumon, te nem játszhatsz, 130 k Domino függő ajánlat nem érdekel, köszi! ;)
Ja, a 3G-re tett új soft-tól nem lesz ám 3GS, tudod kábelen át procit, meg grafikarit még nem tudnak cserélni... Meg kijelzőt sem, nem is értem, alig írja valahol is bárki, pedig a kijelző nagyon komoly, hogy nincs ujjlenyomat.
Möggyüttem fikázni, lol.
Amúgy a cikket meg nemigen tom értelmezni, kicsit zavaros. Tehát lesz egy 8GB-os, de teljesértékű modell 100 dodóért? Vagy valami bénított? De az is csomagban, függve? Meg hát, Kanada nem a szomszéd, vagy már begyorsult a kontinensvándorlás, míg aludtam?
-
cateran #28 Persze,nyilvan,de ahogy csokken a reszlet,ugy no az egyszeri osszeg a telefonert..:) -
#27 Szerintem azért van többféle csomag, mert mindenki okosan és nagyfiúsan eldönti, hogy mennyit beszél le, melyik csomag éri meg neki. Én konkrétan nem férek bele az Ikon 600-ba de ez meg az én problémám. -
RYO21 #26 Kár, hogy itt nálunk külföldön nem árulnap iphone-t -
Rexhawk #25 "De gondolom ezt csak a T-Mobil-tól lehet megvenni "
Nem, tévedsz csak az Rogers-től lehet megvenni ennyiért ugyanis az akció Kanadában van. :) -
tom235 #24 Olyan ez, mint a százdolláros laptop. Mese habbal. -
cateran #23 anglia,elofizeteses,3gs
anglia,feltolteses
mindenki dontse el maga,atverik-e magyarhonban... -
Hoho #22 Gyerekek, magyarázza már el valaki hol vágtak át :
1. iphone előtt volt wm telefonom, hűség nélkül, havi számla 10000,-Ft volt. A telefont 166.000,- Ft-ért vettem. Tehát két év költsége : 166.000,- + 24x10.000,- = 406.000,- Ft. Eladni nem lehet, annyira elavult.
2. iphone 16GB : 49.000,- + 24x10.000,- = 289.000,-. A 10k-s számláról annyit, hogy a legutolsó 14k volt. A telefont kedvezményesen upgradelhetem 3GS-re.
Hol itt a csalás? -
cateran #21 Ugye te se gondolod,hogy viccbol valtozik a telefon ara,attol fuggoen,hogy milyen osszegu a havidij a csomagban amit veszel?
Fel kellene mar ebredni,igenis reszletfizetesrol van szo,csak cukormazzal adjak,igy nem annyira feltuno...
Teszem azt ikon600 csomag..tegye fel a kezet,aki szerint 1000 emberbol akar 1 is felhasznalja a 600 percet es a 400 sms-t (a szolgaltatonak semmibe sem kerul "ingyen" perceket es sms-t adni,az osszeget igy is-ugy is leperkalod,ez csak gratisz,hogy vonzonak tunjon..errefele angliaban netbookot,ps3-at,tokomtudjamit adnak elofizeteshez ajandekba) -
ADAMEX9 #20 Én értem, de akkor minek ez a felhajtás, hogy 100 dollár?
Adhatják 20 centért is, a havidíj meg majd fedezi a többit.
Imádom az iPhone-t. Csak ennyit nem ér!
strogg leírt pár olyan dolgot ami nagyon idegesít benne még. -
#19 előfizetéssel 100$ -
#18 A 24×17.690 Ft nem a telefon ára hanem a havi szolgáltatásé. Az utolsó fillérig felhasználhatod. -
ADAMEX9 #17 Jelenleg T-mobile:
iPhone 3GS 16 Gb
18 990 Ft + 24×17 690 Ft (ikon 600 csomag)
Igen, tényleg ~100 dollár. Csak azt nem írják, hogy végén mennyibe lesz neked. -
#16 Jön? Már mióta van ilyen ajánlat! És 20k-ért elviheted és fizethetsz havonta. Sokat. Nagyon. -
Anomaly #15 100$? De gondolom ezt csak a T-Mobil-tól lehet megvenni az meg rárak mindent meg szerződés meg blablabla. Máshonnan meg lehet szerezni ténylegesen 100$-ért? És ha igen akkor szolgáltatások megmaradnak rajta vagy mi? Nem értek nagyon ezekhez csak azért kérdezem. Érdeklődés képpen mert nekem egy telefon arra kell, hogy telefonáljak és sms-t küldjek. De azért ha tényleg 100$-ért lehet szerezni egy ilyet lehet gondolkoznék rajta picit. -
Ulkesh #14 Esetleg Omnia HD, csak az meg semmivel nem olcsóbb.
(A Omnia i900 nem igen említhető egy napon az iPhone-al.) -
#13 Akkor inkább már i900 Omnia 79k-ért de még azt is sokallom! -
tntmax #12 Mármint 100USD-ot, 100k HUF-t messze nem. -
tntmax #11 100 dodot talán meg is ér a zájfón. -
FoodLFG #10 Ezen gondolkodtam én is. Tegyük fel hogy van 100k-m megvenni a cuccot, de utána gondolom ugyanúgy kifizettetik az árát. Akkor meg már nem éri meg, mert nekem csak 100k-m van erre a cuccra. -
#9 Kezdődik :) -
kvp #8 "semmi baj=>ebay,paypal,keine simlock.... ennyi..."
apple update=>papirnehezek
t-mobile-os sim kartya=>pairnehezek+felszolitas
Ha egy telefont fel kell torni ahhoz, hogy az ember szabadon hasznalja, akkor mar reg rossz. Az apple ezt arra talalta ki, hogy aki fizetni akar, az villoghasson vele. Aki meg telefonalni akar, esetleg hasznalni is az meg vesz egy olcsobb telefont nagyobb tudassal... -
JL666 #7 semmi baj=>ebay,paypal,keine simlock.... ennyi... -
strogg #6 Lássuk be. A szolgáltatók azért teszik ezt meg, mert megtehetik. Ha 200 dollár felett a kutyát nem érdekelné, hidd el, hűség nélkül 200 dollárért megvehetnéd. (annyit még adnék is érte)
Így viszont akár hűséges vagy akár nem, a végösszeg 200k. Az egy kicsit erős egy telefonért....
A készülék jó. Szép, és ügyes darab. Engem még mindig zavar, hogy
1. szakszerviz akksicserére. (ezt egy 5e forintos telónál is meg tudták azért oldani, nem kell szakszerviz)
2. Itunes kötöttség. Elvárom egy ennyi pénzbe kerülő telóért a mass storage módot
3. Bluetooth fájl átküldés hiánya. (ugye használd az itunes-t)
4. az ára.
Az iphone kezd olyan teló lenni, ami igencsak remek termék. A fentieket javítják, és énis megyek sorban állni. (max: 100-at vagyok hajlandó érte kifizetni, és szolgáltató függetlenül) -
#5 Ebben a formában átbaszás az egész. -
#4 Az előző Pollennek ment, bocsi. -
#3 Én a kedvezményes készülékcserén röhögtem. 3G-t 3GS-re cserélők esetében. Csak 120 ezer forintba kerül (50k szerződés bontás+69k készülék listaár). T-Lapó nagyon lehúzza ám az embereket ha ilyenekről van szó.