levente68#29
"Gyerekek, magyarázza már el valaki hol vágtak át :
1. iphone előtt volt wm telefonom, hűség nélkül, havi számla 10000,-Ft volt. A telefont 166.000,- Ft-ért vettem. Tehát két év költsége : 166.000,- + 24x10.000,- = 406.000,- Ft. Eladni nem lehet, annyira elavult.
2. iphone 16GB : 49.000,- + 24x10.000,- = 289.000,-. A 10k-s számláról annyit, hogy a legutolsó 14k volt. A telefont kedvezményesen upgradelhetem 3GS-re.
Hol itt a csalás? "
Hát ott, hogy olyat is rákényszeríte(né)nek a díjcsomag fizetésére, akinek nem kell.
Pl. nekem nem kell egyik ikon csomag sem, de nélküle nem kapom meg azon a szerinted óccsóé.
Narumonnak jó, hisz, aki nem fér bele egy 17.000,- Ft-os havidíjba, annak majdnem ajiba van az iPhone.
De te, aki függőség nélkül vetted az előzőt, miért is panaszkodsz? Saját elhatározásodból tartottad meg addig, amíg oly ’elavult’ nem lett...
Kérdezem, négy SIM-et használok, mind feltöltős, erre megvan az okom, de szerintem nem igényel magyarázatot, 3 Pannon-os, 1 T-s, melyikhez tud valaki ajánlani egy független iPhone-t értelmes áron? Merthogy összesen nincs talán csak 5.000,- a havi telefonköltségem...
Narumon, te nem játszhatsz, 130 k Domino függő ajánlat nem érdekel, köszi! ;)
Ja, a 3G-re tett új soft-tól nem lesz ám 3GS, tudod kábelen át procit, meg grafikarit még nem tudnak cserélni... Meg kijelzőt sem, nem is értem, alig írja valahol is bárki, pedig a kijelző nagyon komoly, hogy nincs ujjlenyomat.
Möggyüttem fikázni, lol.
Amúgy a cikket meg nemigen tom értelmezni, kicsit zavaros. Tehát lesz egy 8GB-os, de teljesértékű modell 100 dodóért? Vagy valami bénított? De az is csomagban, függve? Meg hát, Kanada nem a szomszéd, vagy már begyorsult a kontinensvándorlás, míg aludtam?