• BlackRose
    Akkor most "hazudok" még egyszer :) mert azt mondtam nem olvasom tovább...

1. A "naív" nem sértegető dolog, ha nekem azt mondod, hogy kövér vagyok (és az vagyok) akkor igazat mondtál, tényt mondtál és nem pedig sértegettél... lehet, hogy nem a te dolgod, hogy ezzel foglalkozz (,ármint azzal, hogy én kövér vagyok vagy sem) de igazat mondani sosem sértegetés.

2. a csaj itt nem csak kellett volna legyen, csupán egy billentyűt ütöttem mellé... az, hogy ez neked nem volt világos az csak arról tanúskodik, hogy nem érted miről is van szó, ugyanis a csaj szónak abban a mondatban semmi értelme és keresnivalója nincs, írási tévedés, a vak is látja (csak most ne mond, hogy vaknak neveztelek).

3. Nem mondtam, hogy te vagy 3 évnél fiatalabb, hanem azt, mondtam, hogy a 3 évnél fiatalabb gyerek is tudja... akinek nem inge ne vegye magára.

4. A "pofázás" már csak ellenütés volt a te sértegetéseidre.

Ugyanakkor én téged nem ismerlek és nem is óhajtalak megismerni tehát az ég világon nem érdekel, hogy ki vagy, csúf gonosz (egyébként szerintem gonosz nem létezik az is csak egy naív magyarázata az antisociális cselekedetnek) boszorka vagy akárki más, ez a te dolgod a saját életed úgy éled ahogy jünak látod, nekem nem ártottál és semmi okom nincs, hogy ellened beszéljek és nem is beszéltem, én az Intel-AMD ügyről beszéltem. És én nem vagyok szőke herceg (sem szőke, sem herceg), egy hús vér ember vagyok akinek számtalan hiányos oldala van, aki hazudni nem szokott (ha te nem tudod a hazudás mit jelent az már a te bajod), sértegetni meg csak esetleg véletlenül (ezért is kértem bocsánatot ha véletlen sértegetés történt) mert vár, hús ember vagyok aki téved.

A könyveket meg azért javasoltam, hogy tanuld meg előbb miről beszéálsz mielőtt beszélsz. Éppen úgy, ahogyan nem beszélsz agysebészetről vagy atomfizikáról úgy, hogy nem tudod ezeknek a tudományoknak legalább az alapjait (és az még közel sem elég), akkor ne beszélj a törvényről, gazdasági versenyről, gazdaságról és filozófiáról ha legalább az alapokat nem ismered. Mert pont úgy fogsz tévedni mint ahogy az atomfizikában. Én az elmúlt években néhány komoly könyvet olvastam és sokat gondolkodtam, vitatkoztam a törvényekről, és társadalmi együttműködésről stb. és sokkal többet tudok mint mondjuk 3 éve, és világosabbak a dolgok DE MÉG MINDÉG SZART SEM TUDOK, és folytatnom kell a fejlődést, még több könyv, még több gondolkodás, még több beszélgetés olyan emberekkel akik hajlandóak és valamit értenek is a dologból. Akkor most milyen esélyed van neked semmi tudás nélkül valami kritikus és okosat mondani? Mert, hogy én ezt kértem, azért irtam ide valamit, hogy ha tévedek és ha ezt valaki látja és képes kritukos módszerekkel rámutani a tévedéseimra akkor ezt megtegye.

Azt kértem tőlled, hogy idézz egy mondatodat amelyben ezt megtetted. Nem idlzhetsz mert ilyen nincs, kritikus mondathoz tudásra van szükség. Amit te tettél (és most szintén nem sértelek csak a tényeket mondom ami lehet, hogy neked nem tetszik de attól még igaz), hogy egy naív dumát nyomtál le nekem amit 1000 bulvárlapban is megtalálhatok. Tehát gyakorlatilag egy értéktelen, időpazarló dologba mentem itt be veled, nem azért, hogy én most azt hiszem, hogy nagyobb a pöcsöm (vagy, hogy a te szavaidat használjam, szőke herceg vagyok)... hanem azért, hogy segítsek neked, hogy egy más útra térj át, hogy naív racionalistából egy kritikus racionalista legyél. Nekem tök mindegy, hogy mit gondolsz, mert az nem változtatja meg azt amit én gondolok, az egyetlen dolog ami megváltoztatja, az ha megmutatod, hogy tévedtem és, hogy hol és miben. Erre sajnos képtelen vagy. Szóval a könyveket azért ajánlottam, hogy valami értéket adjak neked, hogy tanulj... ez az amit én teszek amikor csak lehet, kérdőjelt teszek mindenre, és másokat is erre próbálok rávenni. Mert csak akkor mehetönk előre, csak akkor fejlődünk ha mindenki megy előre. Na de most már nem pazarolom tovább az időmet... sok szerencsét az életben Sir Ny úr.