• BlackRose
    Neked tényleg nincs okosabb dolgod, hogy órákat pocsékolj el azért, hogy átnézd amit irtam és az nélkül, hogy megértenéd a lényeget hazugságnak tekintsd. Amit idéztél egyikben sincs semmi ellentmondás, csak ott van a baj (és most akár meg is sértelek), hogy kognítiv képeségeid nem adnak esélyt, hogy megértsd miről is van szó, vagy aha ez nem igaz és kognitív képeségeidel nincs baj akkor meg naív vagy és kritika nélkül bedöltél valami világnézetnek. Egy mondatomban sem találsz logikai és értelmi ellentmondást. Kérlek először olvasd el F.A.Hayek könyvét (Law, Legislation and Liberty) tanuld meg mi a Cosmos és a Taxis, mi a Nomos, mi a Catallaxy és utánna ha lesz elég episztomologiai tudásod, hogy értelmezd mi is a törvény és mi a törvényhozás valamit a bíróság és az állam... akkor majd gyere nekem pofázni. Én téged nem sértegettelek, nem mondtam, hogy hazudol, csak a véleményemet irtam le az Intel-AMD esetről. Ha ez neked nem tetszik és nem értesz egyet vele, az OK nekem ez ellen semmi kifogásom, de hazugnak nevezz valaki mást.

Ha nem tudod egy értelmes mondatban megkérdőjelezni vagy megdönteni azt amit mondok az nem az én bajom, de ha tévedek (mert ez lehetséges) akkor szeretném ha kritikus és értelmes logikával ezt nekem megmutasd... na most olvasd el azt amit te irtál és idézz nekem legalább egy mondatot ahol egy kritikus értelmes mondatot mondtál.

De mielőtt ezt esetleg megtennéd... vedd tudomásul, hogy a törvényes, törvénytelen, jó, rossz, igaz, nem igaz, értelmes, értelmetlen valamint jogos, jogtalan kifejezések nem szinonímák és nem jelentik ugyanazt a dolgot. Sőt magából a törvényből is van több különböző "kategória" (Cosmos, Taxis, Nomos... ha ezeket a fogalmakat megtanulod mit is jelentenek akkor majd ezt is esetleg megérted).

És végül egy kapóra jött blogbejegyzés:

http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2009/08/willfully-ignorant-vs-aggressively-skeptical.html

Mit gondolsz, te itt melyik csoportot képviseled? :)