• Sanyix
    Nem. A reálitás az, hogy az emberek elképesztően idióták. Rávilágítottak ezernyi tesztben hogy jobb az amd az intelnél akkor, nembaj. Jöttek a "de az amd-nél több a fagyás, meg a kékhalál" idiotizmusok, meg a "nemérdekel a teszt, az intel akkor is jobb" szövegek, meg az örök faszság "az amd elég ha túlmelegszik", na meg "intelt használok x éve, és bevált úgyhogy nem cserélek" na meg az 1 bites user processzor=péntium megállapítása. Még ma is van szép számmal olyan "lény" aki szerint a p4 sokkal jobb mint egy a64.
    Ennyi.
    A begyepesedett hülyeséget, és az idióta "hozzáértőszomszédpistikék" faszságait nehéz eltűntetni.

A büntetéssel csak annyi a gond, hogy kevés az összeg 10 milliárd euro jobb lett volna. Az intel lefizetett, korrumpált, hátráltatta a versenyt. Kárt okozott mindenkinek, főképpen az amd-nek. Megérdemli a büntetést, sőt többet is.
    Nem marketing és piaci előnyt használt, hanem LEFIZETETT ez bár része az üzletnek (merthogy a kapitalizmus alapja a korrupció), de tiltott.

"És valaki nem alkalmaz erőszakot akkor mi alapján büntetjük?"
    Tehát ha én amíg nem vagy otthon feltöröm az ajtódat, és kirabolom a lakásod akkor engem nem kéne megbüntetni, mert nem alkalmaztam erőszakot :) hááát...