• Sir Ny
    1. nem a példára mondtam.

2. nem, de te rendszeresen lehagyod a vesszőket. a csaj-t megszólításnak vettem - volna, ha nem tudtam volna, hogy a elírás. csak azt hittem te is tudod, hogy az utána következő rész miatt vettem bele a listába. poénnak szántam a csaj-t, na.

3. miről beszélek? arról, hogy nem fair -és értelmetlen- egy kettőnk által folytatott beszélgetésben amikor megsértesz azt mondani, hogy akinek nem inge ne vegye magára. én viszont nem értem, miért írod le ezeket. nyilvánvalóan az okot írod le, ami miatt megsértettél, csak azt nem értem, miért képzeled azt, hogy emiatt nem lesz sértés a sértés.

4. "4. Nem ismerem el, csak azt ismerem el, hogy valami amit mondtam az a te felfogásod szerint sértegetés is lehet "

erről beszélek. előbb azt írod, hogy ellenütés volt az én sértegetésemre. mi lehetne a sértegetésre az ellenütés? a teazthiszedhogysértegetéspedignem az mióta ellenütés a sértegetésre? => elismerted, hogy sértegettél engem. most meg azt írod, hogy nem ismerted el. és ezt csinálod a vita kezdete óta. folyamatosan hazudozol.

te biztos 35-40 év között vagy? nekem nem úgy tűnsz.