• BlackRose
    1. Csak egy PELDA volt, nem mondtad nekem ezt sehol, csak mondtam, ha egy ilyen eset lett volna akkor sem sértődök meg ha tényt mondanál. Ha azt mondod, kövér vagyok igazyat mondtál (mert az vagyok), ha azt mondod alacsony vagyok akkor nem mondtál igazat mert 195cm létemre nem vagyok alacsony. Szóval csak pelda volt amivel elmagyaráztam, hogy ha azt mondom valakinek, hogy naív és ha ő téynleg az akkor az nem sértegetés. Én is naív voltam és még most sem vagyok teljesen "felvilágosulva"... és ez tény, most akkor saját magam is sértegetem?

2. "vagy csaj játszod a hülyét?" ez szerinted jelent valamit? mert szerintem nem, "vagy csaK játszod a hülyét?" na ez már igen jelent valamit.

3. nem értem itt miről beszélsz... de nem beszélgettünk, én irtam a véleményem, te meg idézted a naív híradót vagy, politikai bulvárlapot amely szerint jó a szocializmus, szar a kapitalizmus, az állam az Isten és a cég és a magánszemély pedig maga az ördög... ezt nem kell te itt leírd, ezt elolvashatom a legszarabb helyeken. Szóval nem mondtál semmit amit már régen nem olvastam el, és szintén régen beláttam, hogy nem más mint egy téves és naív duma egy fantázia aminek semmi köze a valósághoz.

4. Nem ismerem el, csak azt ismerem el, hogy valami amit mondtam az a te felfogásod szerint sértegetés is lehet (egyszerűen becsülöm a te szubjektív álláspontodat),és hogy esetleg véletlenül megsértettelek (nem szándékosan) és ha igen akkor kértem bocsánatot. Nagy különbség van elismerni valamit, vagy "jószomszédi" viszonyok miatt elfogadni, hogy nem biztos, hogy nekem van igazam.