Ezt a hozzáállást, Istenkém!
Most nem tökmindegy, hogy valaki Windows XP/Vista/7 alól netezik és nem Linux alól? Pl. A Win7 sokkal gyorsabb, mint az XP/Vista. Ez már alapból egy plusz a Win7 javára, hogy érdemes váltani.
Családban apám egyedül ilyen (Vantulok szemlélettel megáldott) elvakult Linux rajongó. Nem kell mondanom, mikor rákezd a mondókájára, hogy A Linux, mert a Linux... bezony mindketten egymásra nézünk, s legszívesebben jobbról, balról megcsapkodnánk.
Mindenki nagyfiú/nagylány, hogy eldöntse, mit akar és mit nem. Anyám pl. csak netezésre használja a gépét, mégis, mikor apám suttyomban feltette a Linuxot, majdnem szívinfarktust kapott, mert egyszerűen nem tudta kezelni. Érdekes módon a Windows 7 rögtön kezére állt...
Mivel nálam a játék & Film & netezés van előtérben, így nálam számításba se jöhet a Linux. Én nem fogok mindenféle programokat levadászni, hogy valami egyáltalán elinduljon.
Májusban volt egy "fekete hét" amikor rá voltam kényszerülve, hogy Linuxot használjak. Az enyémben kifingott a táp, addig apám gépét használtam, persze mi lenne más rajta, mint Linux. De csak Linux. Nem kell mondanom, hogy a programjaim több, mint a fele nem ment (!) amitől legszívesebben falnak mehettem volna.
Ezen felül a teljes operációs rendszer egyáltalán nem feküdt kézre, átláthatatlan, értelmet, komplikált... És ezt úgy mondom, hogy 7 napi napi 5-6 órát "kellett" használnom.