• Epikurosz
    #182
    Re: a Windows híres támogatása

    Nekem van két legális Windows-om: egy XP és egy Vista.
    A gond az velük, hogy mindkettő OEM, nem dobozos, így a műszaki támogatás nem jár velük. A Vista-t egyébként (Home Professional) 30.000 ft-ért vettem, plusz az Office 2003, ami szintén OEM, került kb. 85.000 forintba. Az XP árára nem emlékszem, az is valahol 30.000 ft körül volt.
    Tahát, én egy legális Windows felhasználó vagyok, a szoftvereket aktiváltam, a frissítés a netről rendesen működik, DE AZ A KIBASZOTT MŰSZAKI TÁMOGATÁS NEM JÁR NEKEM, és persze a magyarországi otthoni Windows felhasználók többségének sem, mert ritka az, aki dobozos vindózt vásárol. Diszkrimináció a javából! Hát akkor csoda-e, hogy félrekacsintgatok, szeretnék váltani valami másra?

    Mert ha van 2 kibaszott szoftver, egyikhez sem jár műszaki támogatás, az egyik ingyért van, a mások súlyos tízezrekért, AKKOR HÜLYE LENNÉK TÁMOGATNI A KIZSÁKMÁNYOLÓKAT? Azért, hogy majd Bill Gates - ahogy ígérte - az összeharácsolt 26 milliár dolláros vagyonának a felét szétossza az afrikai szegények között? Milyen jólelkű az én pénzemből....
    Akkor miért nem adta inkább féláron a kiba... szoftvereit, hogy több pénz maradjon nálam, majd én eldöntöttem volna, hogy kinek akarok a megmaradt pénzből jótékonykodni.

    Remélem világos voltam!