• levente68
    De hiszen lehet MMS-t küldeni, nem tudod? Frissíttesd a firmware-edet, bár attól még mindig nem lesz olyan gyors, mint a 3GS, se 7,2-es HSDPA-d nem lesz.
    Amit nem kevés teló tud igen régen...
    Nem lesz továbbá kevésbé zsírosodó kijelződ sem, látod, tudok én jó dolgokat mondani helyetted is...
    De lesz lehetőséged a netedet megosztani végre, ez is jó és új dolog (az iPhone-nál, lol).
    Lesz végre másolás-beillesztés is, amit már a Nokia 7650 is tudott, azt miért nem vették át a fényérzékelővel, meg a közeledésérzékelővel együtt a "szar" Nokia-tól? Ne gyere, hogy felesleges!
    Aztán: hangvezérlés, micsoda újdonság, hány éve is? Ja, az nem lesz, csak, ha 3GS-t veszel, óccsóé.
    De akkor megkapod a digitális iránytűt is, hogy tudd, merre vagy arccal, lol.
    Attól is hadd, ne kakiljak be, hogy az újban 3,2 MP-es kamera van, félre ne értsd, persze, hogy nem avval kell fényképezni, de az ma már igen karcsú, milyen fejlesztés az ilyen, és már tud videót is, jajj, de azt már a N7650 is tudott, vazze.
    Na, ezek miatt nem tudok még HÍVŐ lenni, ja, hogy ahhoz nem kellenek észérvek, basszus, tényleg!
    Na, várjunk, hátha megjelenik az éjjel az Úr és úgy kelek, hogy hívő lettem, mert te, igenis elvakult hívő vagy, különben nem próbálnád kikerülni az érveket:
    Mindegy, hogy mi áron rádiózol? 24 óra rádióhallgatás 128 kbit/sec-en:
    128 kbit/sec
    60x128 kbit/perc
    60x60x128 kbit/ óra
    24x60x60x128 kbit/ nap
    24x60x60x128/8 kB / nap
    24x60x60x128/8/1024 MB / nap
    24x60x60x128/8/1024/1024 GB / nap
    1,32 GB / nap
    Ez nem kevés, mondjuk napi 3 óra rádiózás havi 20 nap csak, hmmm több, mint 3 GB!
    Vágod, okoska, ez csak korlátlan opcióval faja! De az nincs mindenkinek!
    És akkor csak rádióztál!
    Ha van FM rádió, akkor kevesebbet tud egy teló? Az a jobb, amiben nincs ingyen rádiózási lehetőség? Ha már rádiózunk, mert én nem szoktam telón...

SMS-ben küldeni névjegyet 2 méterre?
    Hjja, akire rákényszerítettek egy olyan díjcsomagot, amiben van sok "ingyen" SMS, haha.

A végtelenségig nem kell folytatni az SD kártya hiányának emlegetését sem, csak amíg nem tesznek bele.

A korlátok korlátok, a hiányok hiányok és az előnyök előnyök maradnak, persze csak akkor, ha valaki képes objektíve nézni a dolgokat. No ez az, ami neked nem megy.