kernor#153
igazából nem szokott olyan nagyon sokkal nagyobb lenni egy kombi csomagtere a szedán verzióénál.a kombi azzal jobb-sokkal-hogy gyakorlatilag az egész hátfal nyitható.így ha úgy tartja kedved 2 méterről bedobhatsz a csomagtérbe egy bedobozolt mosógépet.ezt egy szedánnal nem nagyon kell elóadni.pár hozzászólással előrébb azt mondtam hogy az ÉLETMÓD kombiként besorolt típusok csomagtere kisebb a szedán változatokénál.alfa 159 és társai.szadán kasztnis autó a ford mondeó és a mercedes c osztály volt jelen a teszten:mondeó -27 liter,c osztály -11 liter.a mondeónál 523 litert mértek,pedig elvileg kisebb autó az a6-nál olyan 10-15 centivel rövidebb,mégis nagyobb a puttony 50 literrel.a szedán c-osztály csomagtere meg csak 6 literrel kisebb mint az a6 avanté.pedig itt már cca 25 centi a minusz.persze a mért litereket figyelembe véve.a telefonról mi a véleményem?háááát.... olyan mint egy zsiráf.szép szép de otthonra nem kellene.olyan mint egy kopott szappan egy marha nagy kijelzővel.nem kell félre érteni.szerintem nem csúnya az iphone,de láttam már szebbet is.arra már rájöttem hogy ha valaminek egyszerű a formája akkor arra azt szokták mondani a gyáriak hogy sallang mentes,meg hogy időt álló.végül is.... nekem a készülékkel magával semmi bajom.ha lenne akkor az összes bill. nélküli telefont utálnom kellene.de nem.nekem azzal van bajom ha valaki egy telefonért fel kel hajnal 3 kor hogy biztos jusson neki is mert nem tud várni 1-2 hetet.ez szerintem nem normális. az tény sokak számára majdnem betegesen vonzó az iphone formája,de akkor is.ez csak egy telefon.kipróbáltam az első generációs iphont.nem rossz.gyors egyszerű.a kijelzőt nagyon eltalálták.ennyi.csak egyszerűen egy jó telefon.szerintem olyan nagyon sokkal nem jobb az iphone mint az android de mivel az android körül nem csapnak akkora felhajtást nyílván nem lessz android hiszti a világon.nem értem az apple miért láncolja ennyire magához a készüléket.arra gondolok hogy csak onnan tölthetsz le progikat a telefonra ahonnan ők megengedik.?????? he.... mi az hogy???ha veszek egy bármilyen készüléket-legyen az akármi,autó mosógép telefon bármi-ne mondja már meg a gyártó hogy mit csinálhatok vele meg mit nem.persze ez nekik nyílván nagyon kifizetődő,de a tulajnak?