244
  • Loverman
    ehhez hozzátartozik:

http://technitip.net/wp-content/gallery/test/iphone-stone-htc-touch-hd.jpg
  • Loverman
    ehhez csak ezt tudom hozzáfűzni:

http://www.car2.de/wp-content/uploads/2008/09/20080926-stone-vs-iphone.jpg

:D
  • Tikal #162
    Csak egy kérdés: baj ha valaki azért vesz kombit mert az neki jobban tetszik? Baj ha sosem használja ki és bedőlt a reklámoknak a csomagteret illetően? Nekem pl jobban tetszik az A6 avant mint a sedan, jobban tetszik a passat kombi mint a sedan.. nem minden tipusnal, de ezeknél különösen...
  • Tikal #161
    Tehát aki HTC-t vesz az nem menő, csak geek, ők azok akiket nem érdekel semmi csak az hogy mennyire uptodate a cuccuk, mennyi memoria van a telojukban, milyen proci stb :) Ők azok akik üzletemberek, fontos emberek, messze azok felett állnak akik iphonet vesznek, hiszen azok csakis buták lehetnek, és tuti hogy csak divatbol vesznek telefont... theát kijelenthetjuk hogy aki HTC-t vesz vagy más PDA kivéve iphone, tuti hogy nem divatbol vette vagy hogy felvágjon az ő soraik között ilyen ember nincs.... persze azért a forum aláirásaikban buszkén hirdetik milyen cuccaik vannak :D
  • levente68
    "TP2 technikája meg nem tudom mennyivel több és vagy jobb, ez megint tök szubjektiv, de papiron pl a 3GS-nél gyengébb."

Hát hogyne, ha a proci órajelét vesszük alapul kizárólag, de éppen ezt ugatom, hogy nem szabad így nézni, hiszen egy rakat további hardware-elemben alulmarad a kedvenced, megint az elvakult, csak az igazságodat bizonyító adatot vagy hajlandó meglátni?

Van még a TP2-n kívül is sok PDA, ami ÖSSZESSÉGÉBEN lepipálja még a 3GS-t is és régebbi, mint a 3G!!!!

Azt, hogy ezt meglásd, belásd, ahhoz mi kellene?!?!?!?!

Nem akarja senki, hogy megtagadd a 'szerelmedet', csak be kell ismerni egyszerű tényeket, de most már megint ott vagyunk, ahol a topic elején... grrrrr.

Szerinted az, hogy pár kattintással kiütött független telóm legyen a gari veszélyeztetésével, az ugyanaz, mint ha legálisan eleve úgy vennék?
    Kérlek, ne kelljen már mindenáron igazadnak lenned!!!!
    Amúgy dominóval is 160 ezer minimum a 3GS, miközben 165 a HTC TP2 függetlenül, bocs, de nem nehéz NEM az iPhone-t választani...

Ráadásul, látható, mennyire nem vágod a HTC-ket, a sima TP sokkal gyengébb, mint mondjuk a Touch HD... A TP2 a HD plusz a HW bill, de hagyjuk, téged tényleg hülye, aki próbál meggyőzni. Ismerkedj meg a HTC-kkel, utána értekezz róluk, mert a következő lépésben a Diamondot fogod fikázni, amitől tényleg hahotázni fogok, mert az elég rosszul sikerült...
    Segítek: a névválasztásuk megtévesztő...
  • narumon
    HTC Touch Pro2-t nem teszteltem annyi ideig, hogy a lenti írásomon kivül bármit hozzá tudjak tenni, de lehet, hogy majd kölcsönkérem havertől pár napra. Viszont amikor én vettem az iphone-t akkor még csak HTC TP volt, ami ki merem jelenteni sokkal bengább telefon mint az iphone. (Ezt megerősíti az a barátom is aki miután próbálgatta az iphone-omat a HTC TP-t cserélte le iphonera). TP2 technikája meg nem tudom mennyivel több és vagy jobb, ez megint tök szubjektiv, de papiron pl a 3GS-nél gyengébb.

Egyébként dominoban 130e forint az iphone tehát nincs messze az általad emlitett 120-tól, függelteniteni meg néhány kattintás.
  • narumon
    Én sem keltem hajnalban az iphoneért; felhivtam havert hogy rakjon félre egyet majd másnap beugrok érte. Igy is volt :)

Az, hogy nem lehet akárhonnan letölteni az nálam abszolút pozitivum, igy minden egy helyen van nem kell vadászni, és csak ellenörzött program kerülhet fel tehát nincs az mint WinMo-nál, hogy egy program teljesen szét tudja cseszni a rendszert.
  • levente68
    Jó volt az, amit írtál, csak mivel kiforgatható, ki is forgatták.
    Szögezzük le, egy telefon, PDA, smartphone, szóval az összes itt felemlegetett kütyü max pár tízezer forintot ér, hogy mennyiért tudják eladni, az itt a vicc.
    Amíg ezeket nagyjából lesöpri pl. a HTC TP2 a tudásával (lehet flash-t tenni, az én 4 éve piacra dobott Unimra is lehet, újra írom: normál jack is van hozzá!!!!), annak kb másfélszer annyiba kellene kerülnie, mint az iPhone-nak, mert a benne levő technika több és jobb, de nem így van, erről lehet értekezni, csak mint látjuk felesleges.
    Való igaz, hogy egy iPhone pedig lesöpör tudásban egy Arte-t, sőt valóban az összes okostelefonnál jobb.
    De azt ne is mondja senki, hogy épeszű, aki pl. egy Arte-ért kiadta a bődületes árát, viszont az a réteg (tisztelet a kivételnek, sok van), aki pl. Arte-t vett, meg a többi divat(majom) telefont, azok zöme veszi most az iPhone-t, aztán forgatja, mint majom a zsebórát, kihasználni nem tudja, használni is alig, de menő csávó-csaj tőle.
    No, ezek nem fognak HTC TP2-t, de egy HTC-t se venni, hisz a létezéséről se igen tudnak, arról meg, hogy mennyivel többet tud a többinél végképp fingjuk sincs.
    Annyit tudnak, hogy a képeket millllen yool lehet lapozgatni iPhone-on, de bocs: nekem is fut az Unin az EyePhoto progi, ami mindezt tudja és azon PPC-n, amiben van gyro, forgatni is tudja, no, akkor mi van? Való igaz, hogy ezt az iPhone inspirálta, de az iPhone-is tele van máshonnan vett ötletekkel, soroljam?
    De ettől nem jobb, nem rosszabb egyik sem, attól több valami, hogy többre képes.

Az iPhone is sokkal többre lesz képes, valószínűleg sokmindent már most beletettek volna (azokon felül, amiket most végre beletettek), ennek két akadálya lehet, van:
    1.: jövőre is el kell "kápráztatni", akiket el lehet (engem is lehet, de még várok rá...)
    2.: ami többet tud, az labilisabb, nem csodálkoznék, ha az derülne ki, hogy nem tudtak-tudnak megoldani Apple-ék néhány dolgot.
    Ez nem gáz, hiszen nem olyan rég vannak vele piacon, de akkor meg kéne találni az őket megillető helyet.

Régesrég egy rallye újágcikk címe volt: A lóerőhiányt bátorsággal pótoljuk! és valóban úgy mentek a Trabival, hogy csak nocsak!

Apple a tudáshiányt hype-pal pótolta, ezt szögezzük le!
    Ez sem baj, hiszen a reklámok 200%-os hazugságban vannak, ugyi, lassan a mosógép nem is kell, hűtőgépbe kell rakni a ruhát, mert olyan hidegen is kimossa az új mosópor, lol.

A baj ott van, amikor a "megtérítettek" próbálják továbbadni a hype-ot még annak is, aki azért komolyabb hardware-eket is ismer.

Zárom soraimat, ha iPhone függetlenül!!!! mondjuk max 120 pénz lenne, nekem is lenne (bár az is túl sok érte), de valóban kapni ócskább telót is drágábban és azt is megveszi, khm.. aki megveszi, így erre nem is számítok, sebaj.
  • kernor
    az autós téma meg volt valami jó példa.kicsit túl messze van egymástól a két téma:-))))
  • kernor
    na akkor mégis csak egyet értünk valamiben.kezdésnek nem rossz.:-)))))
  • Tikal #154
    Hat azokat en se értem meg akik hajnalban kelnek egy telefonert, de valoszinu ugyanezek az emberek alltak sorban az xbox360 es a ps3 elso eladasakor is...
  • kernor
    igazából nem szokott olyan nagyon sokkal nagyobb lenni egy kombi csomagtere a szedán verzióénál.a kombi azzal jobb-sokkal-hogy gyakorlatilag az egész hátfal nyitható.így ha úgy tartja kedved 2 méterről bedobhatsz a csomagtérbe egy bedobozolt mosógépet.ezt egy szedánnal nem nagyon kell elóadni.pár hozzászólással előrébb azt mondtam hogy az ÉLETMÓD kombiként besorolt típusok csomagtere kisebb a szedán változatokénál.alfa 159 és társai.szadán kasztnis autó a ford mondeó és a mercedes c osztály volt jelen a teszten:mondeó -27 liter,c osztály -11 liter.a mondeónál 523 litert mértek,pedig elvileg kisebb autó az a6-nál olyan 10-15 centivel rövidebb,mégis nagyobb a puttony 50 literrel.a szedán c-osztály csomagtere meg csak 6 literrel kisebb mint az a6 avanté.pedig itt már cca 25 centi a minusz.persze a mért litereket figyelembe véve.a telefonról mi a véleményem?háááát.... olyan mint egy zsiráf.szép szép de otthonra nem kellene.olyan mint egy kopott szappan egy marha nagy kijelzővel.nem kell félre érteni.szerintem nem csúnya az iphone,de láttam már szebbet is.arra már rájöttem hogy ha valaminek egyszerű a formája akkor arra azt szokták mondani a gyáriak hogy sallang mentes,meg hogy időt álló.végül is.... nekem a készülékkel magával semmi bajom.ha lenne akkor az összes bill. nélküli telefont utálnom kellene.de nem.nekem azzal van bajom ha valaki egy telefonért fel kel hajnal 3 kor hogy biztos jusson neki is mert nem tud várni 1-2 hetet.ez szerintem nem normális. az tény sokak számára majdnem betegesen vonzó az iphone formája,de akkor is.ez csak egy telefon.kipróbáltam az első generációs iphont.nem rossz.gyors egyszerű.a kijelzőt nagyon eltalálták.ennyi.csak egyszerűen egy jó telefon.szerintem olyan nagyon sokkal nem jobb az iphone mint az android de mivel az android körül nem csapnak akkora felhajtást nyílván nem lessz android hiszti a világon.nem értem az apple miért láncolja ennyire magához a készüléket.arra gondolok hogy csak onnan tölthetsz le progikat a telefonra ahonnan ők megengedik.?????? he.... mi az hogy???ha veszek egy bármilyen készüléket-legyen az akármi,autó mosógép telefon bármi-ne mondja már meg a gyártó hogy mit csinálhatok vele meg mit nem.persze ez nekik nyílván nagyon kifizetődő,de a tulajnak?
  • Tikal #152
    egyébként meg a telefonrol is irhatnál, mert azon kivul hogy elmondtad a kötelezöt ( divat telefon, sznoboknak valo, az apple egy szemét) nem igazán hangzottak el érvek, tények, kifogások stb... :)
  • Tikal #151
    és ha lehajtod az ülést akkor is 500 literes marad egy átlag kombi raktere? vajon ha ebben hazudnak, akkor a sedanok csomagterében nem hazudnak? ha igen, akkor mit is számit hogy 40,50, 100 litert elcsalnak, mert arányaiban még akkor is nagyobb egy kombi raktere, ezt kéne látni... ha lehajtod a hátso uléseket simán megduplázod a helyet.. a számok teljesen mindegy mit mutatnak, az arányokat kellene nézned...továbbra is azt mondom, probáld meg bepakolni ugyanazt a cuccot egy sedanba mint amit egy kombiba be tudsz...

Egyébként ha az apple egy szemét cég, akkor az általad felsorolt gyártokat minek neveznéd? a jonevu europai cégek, mi? ...
  • kernor
    A csomagtartó tesztet a TÜV 3 szakembere végezte a SIN 70020-1 és az ISO 3832-es szabványt követve.a teszt Németországban zajlott. eredmények:az általad említett audi a6 avant csomagtere a gyári 565 liter helyett mindössze 470liter.a BMW 3 touring csomagtere a gyári 460 helyett 370 liter.a VW passat csomagtere 603liter helyett 508 liter.a VW touran csomagtere 695 helyett 561 liter.Audi Q7 775 helyett 541 liter.toyota yaris 275 leter helyett 178 liter.egyetlen autó volt ami plusszal zárt:ford c-max a gyári 460 liter helyett 461 litert mértek.
  • Tikal #149
    :DD jol is teszed, mert jo nagy hulyeségeket ugattál itt be... mellesleg az autobil januári számát nem találom, de amint látod az uj számukban igencsak elájultak a nagy méretu mercitől.. gondolom a puntodba több fér még igy is :DDDD
  • kernor
    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na jó ezt inkább rátok hagyom.meddő vita...
  • narumon
    Én meg egy hete jöttem haza ázsiából és tök meglepő de ott is rengeteg iphone van, pedig ott aztán van választék minden másból bőven. Jellemző egyébként, hogy még az utcán is meg akarták venni az iphonet.
  • Tikal #146
    A pofátlan europai autogyárto ujabb hazugsága: 1950literes raktér hogy mernek europában ilet állitani, meg amugy is, minek csinal a mercees kombit már több mint 30 éve, ha ugyse fér bele több cucc mint a sedanba... vagy lehet felvették az apple egyik marketingesét? ejj
  • Tikal #145
    ez szerintem csak itthon megy, kulfoldon nem tapasztaltam ilyet, skandináviában 10bol 7 embernek ipodja van, azon se lepődik meg senki ha egy macbookot veszel elő a társaságban, mert teljesen normális... dehogy valaki sznob legyen mert iphone-ja van!? ez is csak itthon lehet probléma...
  • narumon
    Egyébként tényleg ha én trendi köcsög vagyok hogy vettem egy iphonet akkor mik azok akik ugyanennyi pénzért vesznek egy nokiát vagy egy sony ericsont?
  • narumon
    Mindenesetre kurva unalmasak már ezek a fikagépek, nekem is be kéne mennem egy nokia forumba osztani azt, hogy mekkora lúzerek, hogy egy finn szart vettek, de legalább jó drágán?
  • narumon
    Nekem nem kombi autom van mert nem használnám ki, de sok ismerősömnek van aki ki is használja még egyiket sem akartam lehülyézni ez miatt. Nem is értem már megint miről megy itt a vita.

Ha valahol meglátják az iphone feliratot akkor minden kis sznob mamakedvencet vérszemet kap és jön fikázni, mert aki iphonet vesz az csak hülye lehet.
    Tudnék írni én is ilyen baromságokat, hogy aki PS3-at vesz az hülye és sznob, aki az adriára jár nyaralni az hülye lúzer, aki japán kocsit vesz az hülye és jól átbaszták, aki nem olvas könyveket az műveletlen barom, akinek sony hifije van az átkúrt barom, akinek onkyo az meg sznob köcsög, aki lakóparkban lakik az trendi majom, aki meg 1,5M forintért vesz órát az meg noob, sznob, lúzer köcsög, persze aki nike cipőt vesz és nem adidast az is sznob köcsög, és a sor végtelen lehetne, de nem mondok ilyet mert ugye izlések és pofonok.
  • Tikal #141
    mégis hogy gondoltad hogy hazudik az audi? mert lehet hogy hazudk egy két litert, de ha a kombiban lehajtod az uléseket szemmel láthatoan kurva sok plusz helyed lesz, azon mégis mit hazudjon? :DD
    Legutobb egy opel vectra kombival utaztunk kulfoldre hárman, hát megnéztem volna hogy te bepakolod azt a csomagmennyiséget egy sedanba :DD
  • Tikal #140
    megkérdezhetem milyen autod van és milyen telefonod? bár remélem nincs autod mert ha lenne az azt jelentené hogy bedőltél a fogyasztoi társadalmnak a csapdájába, telefonod meg gondolom vezetékes van vagy pedig egy 10 éves nokiad, hiszen az is elég, minek több funkcio a hivásfogadáson kivul, az mind csak rongyrázás....
  • narumon
    Jah és mellesleg nem a Meki a trendi hanem a veszti hajó.
  • narumon
    30 évvel ezelőtt csak álmodban volt olyan amit leirtál. 30 évvel ezelőtt itt videoton volt Orion akinek konkurenciája sem volt igy gyártottak valamit, amit az emberek megvettek mert nem volt más. Némelyik termékek jól sikerült, némelyik a leggagyib külföldivel sem tudott volna versenyezni.

Ez a hozzászólás meg téged minősít. Ugyanakkora divatmajom vagy mint bárki itt a forumon csak te még megpróbálod tagadni, ergo az orrodig sem látsz.
  • Tikal #137
    igazad, van csak az apple az ilyen cég :) Europában ilyen cégek nincsenek is :DDD el is hiszed amit mondasz? mert az nagyon komoly, ilyen ökörségekkel kár volt ide jönnod azt meg végképp ne magyarázd meg hogy egy sedannak nagyobb a csomagtere mint a kombinak :D Az egész világon mindenki hulye aki kombit vesz, jo sokan bekajálták a nagyobb csomagteret... :DD Mit gondolsz mirol szol a fogyasztoi társadalom már évtizedek ota? Pontosan arrol hogy olyan cuccokat vetetnek meg veled amikre nincs is igazán szukséged, ez alol te sem vagy kivétel, te is megveszel sok szart amire nincs szukséged, az tuti.. és most meg ide jössz osztani az észt hogy ezt csak az apple csinálja, más nem europában... LOL
  • kernor
    cca ilyen válaszokra számítottam.30 évvel ezelőtt ha egy mérnököt utasítottak hogy tervezzen meg egy ilyen vagy olyan terméket akkor a legjobb tudása szerint megtervezte.a cég piacra dobta a cuccot és akinek kellett megvette akinek nem az meg kihagyta.persze akkor sem voltak már hülyék a cégek vezetői.olyat terméket nem dobtak piacra amire nem volt szükség.csak hogy időközben megerősödött ez a marketingnek nevezett dolog.aminek megvan az a jó tulajdonsága hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat lehet nagy mennyiségben és esetekben nem olcsón rásózni az emberekre amikre nincs is szükségük.az amerikai cégek ebben élen járnak,többek között az apple.persze itt Európában is van ilyen,de egy kicsit vissza fogottabban.a kedvencem az,amikor az autógyárak már már hajszálpontosan definiálják egy új típusuk leendő vásárlórétegét(életkor,nem,foglalkozás,stb).ez sem egy szép dolog.trendi helyen kajálni?mire gondolsz?a McDonáld's-ra.persze hogy nem járok oda.pedig majd minden nap mondja a tv hogy ott jó lenni,jó enni.had idézzek valakit:"minden reggel a munka,délben hamburger a meki,műanyaggal tömköd tele te meg fizetsz neki".persze egy jó étterembe ahol finom ételeket kapok épeszű áron mint mondjuk Győrben a veszti hajón,oda persze elmegyek.mert valahogy nem érzem úgy hogy sz@rt adnak aranyáron.de egyed csak az élelmiszeripari hulladékból készült "ételt" ha az neked jó.képzeld van biciklim.a lakásomban hajópadló van.honnan veszed azt a hülyeséget hogy trendi a zuhanyzó???ennél erőltetettebb marhaságot még nem hallottam.tudom hogy az lcd tv nagy szívességet tesz a szemnek,de nincs olyanom.sőt semmilyen tv-m sincs.de nem azért mert trendi dolognak tartom a tv-t.hurrá!!! valaki elolvasott egy Audi gyári katalógust.nem hallottál még arról hogy az autógyárak HAZUDNAK?valakitől kérd kölcsön az Autobild 2008 januári számát.olvashatsz egy két meglepő dolgot az autók csomagtartójának térfogatával kapcsolatban.ha nem vagy lusta utána nézel.igazam volt.divatmajmokkal nem kell vitatkozni.
  • narumon
    Hát akkor gondolom neked nincs mobilod mert az eleve trendi. Trabanttal jársz mert az nem az, a többi kocsira simán rá lehet fogni, biciklid gondolom nincs mert az is trendi mostanság, gondolom nem jársz el trendi szórakozóhelyekre, és kizárólag otthon eszel (ugye nem ülsz be valami trendi helyre kajálni?). A lakásod kockakövezve van mert ugyanazt a célt szolgálja mint a metlachi csak ugyebár ez utóbbi trendi. Remélem zuhanyzód sincs mert az mostanában nagyon trendi, jah tévéből régi 55cm crt van, mert az összes többi csak reklám és trendiség, ugye nem gondolod komolyan, hogy egy lcd tévének bármilyen előnye lenne a trendiségen kivül? Szóval maradjunk annyiban, hogy ugyanolyan trendi gyerek vagy mint én vagy bárki más, csak más márkákkal felvértezve. (És azt meg ne mondja nekem senki hogy mondjuk egy HTC Touch Pro 2-ben kevesebb a trendiség vagy a vásárlók sznobfaktora)
    Ez egy trendi világ ha tetszik ha nem, és te is az aktiv részese vagy.
  • Tikal #134
    egyébként egy jó telefon a htc tp2...
    de lentebb hiányoltátok a flash-t, nos az ebben sincs, a mobile operaval semmi bajom, jokat is irnak rola, de ebben sincs flash, gondolom ha ilyen telefont vennél, te is el lennél nélkule...
    hiába van rajta egyesitett usb ha nincs rajta 3,5 jack, amit szintén hiányoltatok, magyarán normális fulest nem tudsz rácsatlakoztatni...
    a 180g szerintem már sok...

Még ehhez a trendis okfejtéshez: mikor még nem volt iphone, senki nem akart trendi lenni a telefonjával? a telefonok már nagyon régota erről szolnak... tény hogy nagyon sokan azert vesznek kulonféle telefonokat hogy azzal fejezzék ki mennyire menő arcok, de miért kell egy egész márkát ez alá venni, nem értem...
  • Tikal #133
    na végre, egy reklámszakember, pszihologus :) Mert a többi terméket nem ugyanazok az emberek adják el nem ugyanolyan modszerekkel mint az iphone-t, mi? :)

Audi A6 limuzin: csomagtarto térfogat 546L
    Audi A6 Avant : csomagtarto térfogat 565L / 1660!!!
  • kernor
    levente68:te egy racionális ember vagy!az egyik hozzászólásban te írtad-helyesen-hogy:HYPEphone.tehát te is tudod:ez egy divat telefon.nyilván te is látod hogy mennyire kifordult a világ mostanában magából.divatmajmokkal nem kell vitatkozni azon hogy mi jobb vagy mi praktikusabb.aki úszik az árral annak csak az számít hogy trendi legyen.márpedig az iphone tökéletesen biztosítja nekik ezt az érzést.az apple meg nagyon örül mert az rajongók helyes fogyasztói magatartást tanúsítanak,tehát veszik a telefont.hiányzik belőle a memcard?ugyan már...ilyen apróságokon akadsz fel amikor olyan szép fehér a készülék???ugye nem?ki az a barom-elnézést-hogy hajnal 4-kor oda áll a mom park elé egy telefonért!!!azt hiszem ezt hívják bálványimádásnak.beszéltem egyszer egy agyturkász dokival,az életmód kombiknak nevezett autókról.esetükben a következő a lényeg:ha valaki kombi autóval jár akkor a többi ember azt hiszi róla hogy neki szüksége van arra plusz raktérre.ha a prémium termékek között nézünk szét-ahová az iphone is tartozik-többnyire a kombi kasztnis autók csomagtere KISEBB mint a limuzinoké.ez senkit nem érdekel.a lényeg hogy azt higgye a többi ember hogy hétvégén hegyet mászni jár,azért van neki kombija.az már mindegy hogy ugyan úgy a tv előtt tölti a hétvégéjét mint a többi ember.a látszat a lényeg.ez van az iphone egyetlen egy célt szolgál:minél több pénzt lehúzni arról a szerencsétlenről aki már már betegesen szeretne az élvonalhoz tartozni,és ezt a mobiljával is tudatni akarja a világgal.mert ugye megmondta az apple hogy az iphonnál nincs jobb,ez a trend,szóval ha trendi akarsz lenni ilyet veszel!!!szerintem teljesen fölösleges vitatkozni azon hogy mi nincs benne,mert úgy is azt mondják a rajongók hogy az nem is kell:BT,mSD stb.szerintem hagyd őket békén.látod hogy tíz körmük szakadtáig ragaszkodnak a saját kis "privát jólét látszat generátoruk"-hoz.
  • levente68
    Ahogy flash-t lehet tenni az enyémre, úgy szerintem arra is, szerintem... ;o)

HTC ExtUSB van rajta: HTC ExtUSB™ csatlakozó, ami egyben USB, audio jack és TV kimenet.

Én elbírom a 180 gr-ot, inkább legyen hard billentyű, de van olyan is, amin nincs.

Böngésző ügyben már kérdeztem, h miért nem jó az Opera Mobile?

Amúgy erről beszéltem, hogy az iPhone-t is inspirálta valami és az iPhone is inspirált valamit .)
  • narumon
    Egyébként én mikor kipróbáltam az volt a legzavaróbb, hogy a képernyője nem annyira jó mint az iphonenak. Mármint az érintője. Nagyon sokszor nem húzza rögtön a képet hanem mégegyszer oda kell hatni. Meg a szoftver még nem tökéletes, ugyanigy húzásnál, görgetésnél, meg megakad, ilyet iphonenál csak nagyon ritkán lehet tapasztalni. Egyébként kapcsiból megtalálam rajta mindent annyira tökugyanaz :D
  • Tikal #129
    HTC touch pro2ről már egész jokat irnak :) a böngészőjét az iphone-hoz hasonlitják, vajon miért? :) és azt irják hogy még talán jobb is...nahát, a flash neki sem megy, de szaaar :) Amugy jo telcsi, csak ne lenne rajta hardveres bill, meg ne nyomna 180grammot :) ja és nincs rajta 3,5es jack.... hogyhogy? pedig már majdnem tökéletes telefon lenne, de igy csak egy probálkozás, na majd legközelebb.... :)

(egyébként tényleg jo cucc)
  • narumon
    Touch Pro 2-t vett most haver, az egész jónak tűnik, de minden tiszta iphone nyúlás rajta (iiletve nem tudom ki találta ki ezt hamarabb mert az is lehet hogy a HTC bár a régi HTCk nem igy néztek ki).
    Na szóval ennek a menüje a designja minden tök ugyanaz. Lehet hogy applenél kitalálták mégiscsak a tökéleteset? :D
  • levente68
    Nem egyedül az ára számít, ezt se értetted meg ezek szerint, 200ezret tettem le az Uniért kp-ban jóval az itthoni premierje előtt 2006 februárjában és nem bántam meg, most mondjuk nem szeretnék ennyit kiadni, de ha megtenném, az HTC Touch Pro 2 lenne inkább, bár az még olcsóbb.
    Igazán, ha nem fognám vissza magam, ez már meg is történt volna és ha tengernyi pénzem lenne, akkor iPhone-om is lenne...na, hétvégén lottóhúzás.. ;)
  • levente68
    Nem, nem, nem szeretem mások hype-olását sem és nem is dőlök be neki.

De szögezzük le, általában azt szokták felhozni (többek között), hogy mekkora darabszámban adtak el iPhone-t és ezt nem tudom elfogadni, hiszen ez nem, vagyis nem nagyobbrészt a tudása miatt van, hanem a hájp miatt.

Gusztustalan húzás volt és meg is büntették az Aple-t a reklámért, ahol felgyorsítva mutatták, hogy milyen gyors az iPhone, a dummy vásárlók a bolti sorokban, a problémák eltussolása, de ez persze nem vesz el a tudásából, ettől még nekem nem tud kevesebbet.

Kérem értsétek meg, nem aranyrudat sz.rok reggelente, de ha úgy lenne, remélem akkor is objektíve szemlélném ezeket a dolgokat.
  • Tikal #125
    olcsobb iphone-ra ne számits :)