kernor#132
levente68:te egy racionális ember vagy!az egyik hozzászólásban te írtad-helyesen-hogy:HYPEphone.tehát te is tudod:ez egy divat telefon.nyilván te is látod hogy mennyire kifordult a világ mostanában magából.divatmajmokkal nem kell vitatkozni azon hogy mi jobb vagy mi praktikusabb.aki úszik az árral annak csak az számít hogy trendi legyen.márpedig az iphone tökéletesen biztosítja nekik ezt az érzést.az apple meg nagyon örül mert az rajongók helyes fogyasztói magatartást tanúsítanak,tehát veszik a telefont.hiányzik belőle a memcard?ugyan már...ilyen apróságokon akadsz fel amikor olyan szép fehér a készülék???ugye nem?ki az a barom-elnézést-hogy hajnal 4-kor oda áll a mom park elé egy telefonért!!!azt hiszem ezt hívják bálványimádásnak.beszéltem egyszer egy agyturkász dokival,az életmód kombiknak nevezett autókról.esetükben a következő a lényeg:ha valaki kombi autóval jár akkor a többi ember azt hiszi róla hogy neki szüksége van arra plusz raktérre.ha a prémium termékek között nézünk szét-ahová az iphone is tartozik-többnyire a kombi kasztnis autók csomagtere KISEBB mint a limuzinoké.ez senkit nem érdekel.a lényeg hogy azt higgye a többi ember hogy hétvégén hegyet mászni jár,azért van neki kombija.az már mindegy hogy ugyan úgy a tv előtt tölti a hétvégéjét mint a többi ember.a látszat a lényeg.ez van az iphone egyetlen egy célt szolgál:minél több pénzt lehúzni arról a szerencsétlenről aki már már betegesen szeretne az élvonalhoz tartozni,és ezt a mobiljával is tudatni akarja a világgal.mert ugye megmondta az apple hogy az iphonnál nincs jobb,ez a trend,szóval ha trendi akarsz lenni ilyet veszel!!!szerintem teljesen fölösleges vitatkozni azon hogy mi nincs benne,mert úgy is azt mondják a rajongók hogy az nem is kell:BT,mSD stb.szerintem hagyd őket békén.látod hogy tíz körmük szakadtáig ragaszkodnak a saját kis "privát jólét látszat generátoruk"-hoz.