flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • SipKab
    nézegettem már egy ideje ezt a fórumot de ezt meglátam?
    Sipkáról meg annyit hogy engem nem érdekel a statja, amikor ugy játszott régen ellenünk hogy scout + codex.
    és nem birtam ki h ne mondjak véleményt.
    előszöris a codexes scoutot nem kéne oltani, mert a régi verzióban elég faszimba volt egy lvl5ös codexal lvl16-on =800+655=1455
    1455*0,75=1091 INSTANT dmg(persze ha az illetőnél nincs hood vagy magina)
    ha kivardozzuk az erdőt akkér elég gyors killeket lehet bevadászni, mivel ha jól farmoltunk akkor 25. percben simán meglehet ez a felszerelés(persze ehhez kell egy kis skill), másrész akkor a hősök nagyrészének kb 1200-1300 hpja van(kivéve axe meg ilyen szarok) amit 1-2 ütéssel gyorsan le lehet kapni.
    Ha pedig egy kis gondolkodás után megtanulnád mit kéne rakni egy heronak, akkor te is jobban játszanál;) (a codexes scout egyik variáció persze máshogy is lehet játszani)
    ja és a rekord:

ha pedig már a statokról beszélünk akkor jolmondod tényleg nam az számit. vajon melyik jobb:
    10-2-1
    vagy
    2-5-9
    jol láthatóán valószinüleg az elsö egy carry második pedig vmi support hero lehet de ez játékstilustól is függ igy akár forditva is lehet
    a két stat kb ugyanolyan. nem az számit h hányat ölsz, hanem az hogy a K+ADR(gyk: kill+assist:death arány) menyni.
    ha ez kb olyan 0,2-6 akkor mondjuk h feedelsz, az egész gamet végigfarmolod leszarod a többieket.
    ha ilyan 0,8-1,3 akkor jo vagy teamgamer
    1,3+ akkor jol tolod gankolsz farmolsz együtt stb.
    de ez még kb mindig szar ha a csapatnak van 50 killje de neked a statod 4-2-1 mert kb 5 killnél voltál ott
    de mint pl az én maginámnál: 59 killbúl 52nél voltam ott az sztem elég jo arány.. ha meg az egész gameban nem lettem volna ott, v agy hozok egy torturert vagy vmi xart ami épp nemkell akkor beszopjuk az egészet 15min concede.
    na kb ennyi lenne izelitöként, szivesen 1v1 om-t tolok akárkivel;) és pl l2p