Amúgy akiket én úgy gondolom ,hogy erősíteni kéne, az a keeper,meg talán egy kicsit a kraken.Keeperrel az a bajom ultija tényleg elég erős de egyáltalán nem érdemel ilyen marha nagy cooldown-t van egy rakat más ulti ami elég durva mondjuk nem területre ható de pl a pyromancer ulti 55 secenként azért elég húzós.Másik meg most ,hogy bekerült ez a jó kis fejsze a játékba nem ér sokat a keeper szeme mert pl ha más nem én mindig veszek fejszét aztán megyek azt vágom ki a fákat ha arra járok :D.
Na meg még a chronosra is ráférne szerintem egy nagy upgrade mert most kb semmit nem ér csak olyan meccsekbe amik ilyen 50-60 percesek mert mire megvannak az iteme addigra már a többiek is nagyon erősek addig meg sok mindent nem tud tenni.
Akiket meg szerintem nerfelni kéne de nagyon az a :plague rider,maliken meg ez az új panda is rohadt egy imba hero viszont könnyen megfogható az elején de ha ott nem sikerül akkor egy rohadmány, pl devourerrel azt csinálták tegnap hogy oda futott a panda hátra dobott beblockoltak és dev nyomta smoke ját azt nem tudtam menekülni sehogy.