flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Sheltem
    Ú gyerekek tegnap de szarul ment a játék :) Mostanában csak büntettem 1.7kpd 1450-> 1640 pont de tegnap esett a psrem 110 pontot, úgyhogy most tartok 1550nél(lehet nem kéne játszanom aznap mikor 12 órázok). Na de nem is ez a lényeg, ez nem érdekel senkit, viszont volt egy arc akinek 1899 pontja volt 3.2es kpd(lol) és swiftbladezett(instant choose tehát gondolom mindig vele tolja). Úgyhogy most a pókicáról átpártolok kicsit megnézem mit lehet kihozni a Yuggernaut kisfiából(amúgyis rohadtul tetszik a bepörgős animációja). Úgy döntöttem szarok a statomra kitapasztalgatom a hősöket és ha kijön a végleges(amit úgyis megveszek) csinálok egy új accot és tiszta lappal kezdek, megcélzok magamnak valami 2es k/dt célnak és gg.
    Egy dolog hiányzik nagyon nekem a bétából(dehát csak béta ugye) a replay funkció. Dotában nagyon szerettem visszanézegetni hogyan játszanak a "nagyok" xy karakterrel mielőtt nekemis már jól ment, meg úgy általánosságban szerettem replayt menteni.
    Ami nagyon bejön (sok dolog mellett) a játékban, hogy ha megszakadsz vagy lefagy(nekem már 3szor fagyott le, igaz nagyon sokat játszom vele és ugye bétáról van szó) vissza tudsz menni x időn belül és nem nő a leaver pontod. Nektek fagyott már le? (nálam mindháromszor megállt a kép a játékban taskot váltani tudtam, kilőttem újraindítottam és rejoin)
    A gépemmel nincs gond, mindenféle stabilitásteszt fut fél napokig, win7 64bit van fenn(valami régebbi), tehát a bétára fogom(de a játék annyira jó hogy elnézem neki).