Valakinek sok van, valakinek kevés. Érezhető egyébként, hogy lelkileg vagy agyilag valaki lefáraszt, vagy pedig energiát ad át.... Mit gondoltok erről Ti?
  • gyuri12
    Hm...Eddig nem szóltam hozzá a témához csak olvastam. Most akkor én is: Nem hittem az ilyenekben. Utáltam az ilyeneket,mert csak a mai elkorcsosult formájukat ismertem, nem az eredetit. Aztán vettem a fáradtságot,és utánaolvastam az összes ilyen dolognak,és azóta a legtöbb ilyen dologban hiszek. Manapság már a sok csaló,és a média miatt nehéz lehet elhinni az ilyeneket,de ha az ember utánuk olvas, és nem nézi azt,amit a mai média csinált az ilyenekből,akkor látni fogja,hogy van értelmük,és eredetileg nem a pénzért "találták ki"(inkább jöttek rá) ezeket(ezekre). Hülyének lehet nézni az ilyenekben hívő embereket,persze. Az az ember,aki az ilyenekben hisz viszont boldog(vagy legalábbis ismeri a boldogsághoz vezető utat). Ha az ember hisz valamiben,ami boldoggá teszi,akkor miért kell érte kinevetni? Nem árt vele senkinek,nem indít miatta háborúkat,nem idegesít vele embereket. (lehet,hogy zavarosan fogalmaztam,de azért remélem érthető...)