Lelki energia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
energia elszívás? egyre jobb. tehát ha egy energiavámpír elszívja az energiámat, akkor nekem kevesebb lesz. vagyis kevesebb lesz az energiám, a tömegem. új módszer fogyásra, vagy mi a f@sz? :)
norbi már alkalmazza a módszert?

Petka
Egy informatikai fórumon mégis mit vársz? Kezdjen el mindenki lelkizni?...

TheRock18
ajj :S ne idézgessetek már pls!
gúgliban kicsit nézelõdjetek,hátha találtok valahol valami részletes leírást errõl

BMW Über Alles!

triplet
"tudom,hogy ez hülyeségnek hangzik,de gondolkozz el rajta...hogy a gondterhelt napjaidon,minden sokkal szarabb...az étvágyad,a kedved..stb."
Mondjuk ebben van igazság!

TheRock18
képzeld el,ha pl. olyan helyre mennél,ahol van 30 ember veled együtt és abból 28-29 ember kinem állhatja a pofádat,és a szemedbe megmerik mondani esetleg,hogy xy tulajdonságod miatt nem bírnak...jóó nyílván nem mész ilyen helyre,vagy ha mégis..lelépnél onnan
de 1 tuti...ha ezt komolyan veszed,a lelkedre/szivedre stb.
bizony hamarosan testi/fizikai tünetei lesznek...pl. megbetegszel
akinek lelki betegsége van az hajlamosabb a betegségekre mert felborult a fizikai/testi- lelki/szellemi egyensúly :S
tudom,hogy ez hülyeségnek hangzik,de gondolkozz el rajta...hogy a gondterhelt napjaidon,minden sokkal szarabb...az étvágyad,a kedved..stb.

BMW Über Alles!

tigeroo
látom elteórizázgattok
ahogy az alcímben is van, energia átadás/"csapolás"ról van szó...

ez miért ne létezhetne? miért baromság?

informálódj, én eléggé szkeptikus vagyok/voltam ilyen téren, de elég sokmindennek utánaolvastam...
ahelyett hogy tiis fröcsögtök
tigeroo
iett?

gratulálok:) a nyelvtanórákat azért nem kelett volna telibeszarnod
Calver
hát pedig elég szépen félreértelmezted azt amit valaki poénból írt be.
de ha már a topic "komolyságánál" tartunk: szép dolog ha pár pénzhajhász/elmebeteg természetgyógyász kitalálja, hogy ha pistike elbassza józsika napját azzal h kis patkánynak nevezi az "negatív lelki energia", de ettõl ez még baromság.

"The trees move. Do you not see it?"

Tisztára mint az OSI modell 7 réteg, protokollok :)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

tigeroo
nem negatív energia, inkább energia-elszívás (ahogy 2#-ben is van).
TheRock18
nem a humorral van bajom!
mert szeretem,hanem azzal,hogy komoly témákat feszegetõ topikokat,mindig megszállják egyesek,és tönkrevágják!

BMW Über Alles!

TheRock18
igazad van,tényleg newton mondta...

BMW Über Alles!

már mondtam olyan szemébe aki oksokodot nekem h õ fotozza az iett :D de annyira fájt neki az igazság h majdnem szétrobbant a feje
Calver
jajj de aranyosak a humort nem ismerõ emberek.
bár folytonos kockázás alapján jó kis párt fogtok ti alkotni gabikával.

TheRock18

BMW Über Alles!

"einstein mondta épp,hogy minden erõnek van,egy ugyanolyan nagyságú ellenereje is..."
Ezt nem valami angol fazon mondta?
A Török a Blöff-ben.
>)<#vigyor1>

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

5c0rp330n
einstein ilyet soha nem mondott. newton mondott hasonlót, azt sem egészen így, és azt is mechanikához kapcsolódóan, és itt sincs mégcsak szó sem negatív energiáról.
amennyiben egy objektum negatív energiával rendelkezne, akkor taszítana minden tömeggel rendelkezõ objektumot, a föld tömege pillanatok alatt eltaszítaná magától.
az aurásra már tényleg nem mondok inkább semmit, nem akarom hogy miattam lõdd le magad.

TheRock18
azaz érzésem,hogy nem kellett volna pötyögnöd most xD
"Istent is fotózták már, meg néha könnyezni is szokott, vagy mi a fene. :)))"
-ez a best of láma beírásokhoz mehet xD xD ez jó volt..megnevettettél xD

BMW Über Alles!

kemszi2
akkor csak van még aki emlékszik rá<#eplus2><#hehe>
az már tényleg,nem olyan,mint az Isten képzet,amit szintén nem hisztek el
az aurát tudják fotózni...tehát létezik...MÉGSEM LÁTJUK

Istent is fotózták már, meg néha könnyezni is szokott, vagy mi a fene. :)))
Nem gond, hogy hiszel benne, de azért nem érdemes sütinek nézned azt, aki csak nevet rajta! ;)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TheRock18
meg ne mond,hogy "jajj a bibliából olvastad"
nem...ezt a tudósok bizonyították be...de,aki sem a bibliának,sem a tudósoknak nem hisz,annak baj van a fejével...mert ennyi erõvel,akkor õ nem is létezik...
csak a mátrixban lebeg xD xD nah jó..kezdek már én is a hülyeségre áttérni MIATTATOK xD xD

BMW Über Alles!

TheRock18
ezt mond annak a szemébe,akik sajátszemükkel is látják az aurát...:S

BMW Über Alles!

ez a fotozás is 1 qrva nagy vicc annyira fassag h hihetetlen megorulok az ientol :D
ezt ugye tesem gondolod komolyan :D:D:DDDDDD
TheRock18
forog bizony! mi az,hogy olyan nincsen?
einstein mondta épp,hogy minden erõnek van,egy ugyanolyan nagyságú ellenereje is...

és ne mondjátok,hogy az aura-t kitalálták...mert lelövöm magam! :S
az már tényleg,nem olyan,mint az Isten képzet,amit szintén nem hisztek el
az aurát tudják fotózni...tehát létezik...MÉGSEM LÁTJUK

BMW Über Alles!

5c0rp330n
"az egész világ energiából áll:)"
ok, fogjuk rá hogy stimmel.

"kerüld a negatív embereket,mert azok negatív energiát sugároznak ki"

maaaaaaaaargit! hát noormális?? negatív energia? oaan nincsen!!
einstein forog a sírjában.

TheRock18
tudjátok mi a ti bajotok?
az,hogy hülye kis,tudatlan koczkák vagytok!
semmi nem érdekel titeket basszátok meg,és aki okosat mer mondani,vagy olyasmit,ami fényt kapcsol a sötét elmétekben,akkor leszóljátok!
TISZTELET A KIVÉTELNEK
látom tigeroo értelmes köztetek...a többi meg....hagyjuk
koczkaság határtalan: "Energiaitalt kell innod, különben meghalsz, és a legközelebbi kórházban fogsz respawnolni" - ehhez már nem lehet mit hozzáfûzni

BMW Über Alles!

byzhouse

Ennek is van Aurája<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

triplet
Szóval már ilyeneket is tanítanak? Nem semmi. Olyan tanfolyam nincs, ahol megtanítanak a halottakkal beszélni?:)
Vagy ott még nem tart az ezotéria? Viccet félretéve én egy dologban hiszek: a jóslásban. A kártyával való jóslásban. Nem mindenki képes rá, vannak csalók, de vannak olyanok akik igen és meg is valósul az amit mondanak.

zyppy
van auralátó szemüvegem 20ezerért odaadom

tigeroo
vannak tanfolyamok
Calver
így <#nezze>

Falcon87
Ja
Energiaitalt kell innod, különben meghalsz, és a legközelebbi kórházban fogsz respawnolni :S

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Akkor most szarjál be. :)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Petka
móóózes
fingtam egy nagyot, az most gond? elszállt az energiám?

Örülök, hogy te is tudod mirõl beszélek!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

OrioN the S
Amugy a negativ emberek engem is idegesitenek... De azert ,mert semmiben nem latjak a jot es negativ hullamokkal bombaznak amitol en is negativ dolgokon kezdek el gondolkodni. Nem jo.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

triplet
"Amúgy az auralátás elsajátítható."
Igen, és hogy, kedves Tigeroo?:)

Falcon87
Energiaszívó vagyok, leszívom a hülye topikok nyitogatásáért felelõ energiád :CCCCcccc

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

OrioN the S
akkor en hnap partyra veszek egy csakrat.. vagy hetet<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
mókagecik kíméljenek már
tigeroo
Az aurának hét rétege van, a hét réteg hét csakrához tartozik. Maga a csakra energiaáramlást jellemez, minden egyes energiaáram egy ponton belép az emberi testbe és egy másik ponton kilép belõle.
Ezis energiamezõ.
Amúgy az auralátás elsajátítható.
NEOreg3
ha elég sok lelki energiát összeszedtek átváltozhattok szupercsillagharcossá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

triplet
:D

jaja engem is :D bameg elmek edzeni azt oda jön a haverom " Tudod mi a nagymama ellentetje ? kis tegnap tegnap .." :'('(':':'( áááááá elmegy ienkor az elettol is a kedvem :D
aura az 1 qrva nagy fasság
:D
Anaid
JAAAAAJ<#nemtudom><#nyes>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

triplet
Engem a sok hülye vicc szokott agyilag lefárasztani. Akkor most a viccek is tartalmaznak ilyen lelki energiát?:)