• mousee
    Az MS azért áll így a dolgokhoz, mert eddig (relatíve) kevesen basztatták, mostanában viszont ez divattá vált mert egész jól lehet élni az idiótábbnál idiótább perekből. Ha így viselkedik, akkor sokak szemében jó fényben tűnik fel, és a részesedése minimális mértékben csökken (sőt, talán még növekszik is, merthogy milyen szimpatikus lépéseket tesz).

Aki a windowst temeti, az tényleg nem százas. Szépen lassan fog visszaszorulni, de ez szerintem (tekintve hogy a win7 jobban sikerült mint az xp) baromira sok idő (10+ év, ha nem több) lesz. A linux szépen lassan fejlődik, egyre többen pártolnak majd át hozzá, mert hát ugye az opensource-é a jövő, de ettől függetlenül mindig lesz egy (jó vastag) réteg, aki windowst fog használni. Szép, csillog, kinyalja a user hátsó felét, és nem kerül annyiba, mint egy mac.

Mondjuk azért lenne pár feltétel, ami ha teljesülne, akkor viszont csúnyát fordulnának a dolgok. Pl játékok fejlesztése megindulna linuxra (álmodik a hülyegyerek), és a windows olyan szinten jutna másodlagos helyzetbe, mint most a linux (csak emulátorral mennének a játékok). Na akkor csúnyát borulna, mert ez egy iszonyatosan nagy tábor. Vagy ha a sulikban nézetet váltanának, és nem wordot meg excelt tanítanának, hanem szövegszerkesztést, és táblázatkezelést. Bár ez a mostani infotanárok tudását tekintve szintén csak álom kategória. A diákokról meg már szó se essék. Bár ez oktatási rendszer hibája, de hát minek is legyenek értelmes emberek, zombik kellenek, akiket lehet irányítani, meg akik lusták gondolkodni.

Amúgy ha már ennyit offoltam, akkor a cikkhez:
    Ez egy korrekt megoldás, nekem határozottan tetszik. Nem kellett felkerülnie a gyári lemezre más gyártó termékének, viszont mégis a rendszer részévé vált. Szép.