Secondorb
  • triplet
    #30
    "szájjaskodott a semmire"
    Nos, szerintem nem a semmire szájaskodott. Először is. Miért kell úgy kezdeni hogy: "mer értelmetlen" szerintem neked sem tetszene ha ilyet írnának be az egyik új témádba. Szerintem nem úgy kellett volna kezdeni hogy: mer értelmetlen. Nem értelmetlen a játék, csak neked nem tetszik. Miért nem lehetett szimplán leírni hogy: nem tetszik. Ennyi. És ezzel le lett volna zárva. Mondjuk azt elismerem hogy greg benz: "Nem az életedről volt szó" beszólása sem volt szép. De aztán meg már neked nem kellett volna folytatni a: 0 értékű topik beszólással, meg az ilyenekkel.
    Na mindegy. Maradjunk annyiban hogy mindketten hibásak vagytok egy kicsit. Te Tyler1 abban, hogy nem így kellett volna a véleményedet kifejteni. Szerintem. Mondom, azzal szimplán el lehetett volna intézned hogy nem tetszik. Meg ahogy már mondtam: lehet neked értelmetlen, a többieknek akik játszanak vele, nem. Ennyi.
    greg benz: Te abban vagy a hibás hogy nem kellett volna visszaszólnod olyan durván. Ez sem volt szép. Szimplán el kellett volna annyival intézni azt is, mint a #4 hozzászólásba tetted.
    Na mindegy, én nem vitatkozom!