Yv@n#69
"De egyébként teljesen vicces a vita a rendszerekről, mert a Business és az Ultimate között elsősorban a média tudásbeli különbségek dominálnak, amiben az OSX tagadhatatlanul előnyt élvez, így ez önmagában az Ultimate mellet tör pálcát a mi kis vitánkban."
Aha :D Mindenképpen! Akkor hasonlítsuk az ultimate-hez, mert látom nem sikerül felfogni, hogy az ultimate bőven többet tud, tehát a magasabb árazása is indokolt és így úgy illene, hogy az egy súlycsoportba tartozó rendszereket hasonlítsuk. Legyen hát ahogy te akarod. OEM jó lesz azért vagy mindenképp ragaszkodsz a dobozoshoz?
"A notebook vásárló emberek hány százalékát érdekli szerinted a központi menedzselhetőség?"
Ah itt lesz a baj, szövegértelmezés. A netbook és a 13"os kijelző egy totál más vita szál, köze nincs épp a win vs osx témához. Mégcsak nem is a mac-re szóltam be, hanem globálisan a 13"-os kijelzőt degradáltam le mint terméket.
"A nagyvállalati rendszerek esetén meg alapból nem ilyen árakról beszélünk, mert tenderek vannak és leizzadnál, ha tudnád milyen árakon vásárolnak notebook-ot ezek a cégek..."
Nem izzadok én, pontosan tudom, mint azt is, hogy az ilyen pénzek mekkora része vándorol puszipajtáshoz. :)