• Yv@n
    "Már válaszoltam, hogy van AD alapú hozzáférés a rendszerhez."
    Fog már fel bakker, hogy töredékét sem éred el a szolgálttásainak.

"Magyarul hardver és szoftver szintű jogosultságok állításáról beszélünk, ami egy Unix rendszerben teljesen alap szolgáltatás."
    :D:D:D
    Nyilván, sőt az egész AD leegyszerűsíthető valójában egy chmod parancs szintjére! :D
    Gratulálok a gondolatvitelhez, ha az a sok balfék a samba.org-nál tudná hogy mindössze ennyiről van szó, akkor bizonyára nem pöcsölnének több mint 3-4 éve a samba4 fejlesztésével(még alfa állapotban is alig leledzik), amiben az újdonság az AD lesz. Hisz ez az egész teljesen alap szolgáltatás :D

/facepalm

Rohadtul nem, az egy minimális részhalmaza.
    Nehéz elképzelni, én pedig rohadtul szar pedagógus vagyok, így elmondani nem tudom :)

"Még semmit nem mondtál, ami ne lenne jelen az OSX-ben is. "
    Elég sok mindent mondtam, csak képetelen vagy felfogni hogy az amiről te beszélsz rohadt messze van mindentől amit az ms AD néven tol...

Gyanítom totálisan felesleges minden erre fecsérelt szó. Ha egyszer nem akarod megérteni, akkor nem is fogod. Eldöntötted, hogy az osx mindent tud, amit a win. Ha eléggé hajt a kiváncsiság, akkor egyszer majd talán ránézel egy win2003 szerverre, megnézed milyen lehetőségek vannak alatta, beléptetsz a rajta étrehozott domainbe egy osx és egy win klienst, és megnézed melyiken mit tudsz központilag elvégezni.

Ha hajt a vágy, akkor meg annyiban hagyod az egészet és hiszel amit akarsz.